2021/22 UEFA Európa-Liga csoportkör, negyedik mérkőzésnap

2021/22 UEFA Európa-Liga csoportkör, negyedik mérkőzésnap

Az idei Európa Liga már a mérkőzések kezdete (augusztus) előtt nagy vihart kavart a magyar sport iránt érdeklődők körében, hiszen márciusban döntés született, amit júliusban megerősítettek, miszerint a következő évad döntőjét Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban tartják majd.

De ne rohanjunk ennyire előre, nézzük, hol tartunk most és hogyan jutottunk el idáig. Míg az idei első selejtezőt augusztus 5-én tartották, az első mérkőzésnapra szeptember 16-án került sor, a következő, negyedik mérkőzésnapra pedig november 4-én kerül sor, 18.45-ös és 21.00-s kezdéssel 8-8, összesen 16 meccset játszanak Európa különböző stadionjaiban.

Szuper foci tippekért és meccsenként több mint 190 labdarúgás fogadás lehetőségért látogasson el az LV BET weboldalra és tegye meg tétjeit!

Az idei Európa Ligán van még magyar esély?

Nagy sikernek mondható a Ferencváros történetében, hogy az idei szezon már egymás után a harmadik olyan év, amikor sikerült eljutni valamelyik kupa csoportköréig. Innen azonban a továbbjutás nem sikerült eddig és idén sincs rá nagy esély: jelenleg a Fradi pont nélkül a csoport utolsó, negyedik helyén áll. Azonban a visszavágók most jönnek, a következő három mérkőzésnapon.

November 4-én, este 9 órakor az FTC ismét a skót Celticcel csap össze, akik most októberben 2 – 0-ra győztek a magyar csapat ellen, de a harc kiélezett volt, a félidőben 0 – 0 volt az állás. A foci bukmékerek szerint most november elején ismét komoly küzdelemre kell számítani, ahol a Celticnek nagyobb esélye van. Azonban most a Fradi hazai pályán, a Ferencváros Stadionban/ Groupama Arénában játszik: ez óriási lelkesítést jelenthet a talán legjobban ismert magyar csapatnak.

A csoportban lévő négy csapatból az első továbbjut, a másodikok a rájátszásba kerülnek be, míg a harmadikok a Konferencia Liga nyolcaddöntőjének rájátszásában folytatják a küzdelmet.

Fogadási tippek és szorzók a 2021/22-es UEFA Európa-Liga csoportkör negyedik mérkőzésnapján

A kupa megszerzésére előzetesen a szakértők a Leicester, a Napoli, a Lazio, a West Ham és a Bayer Leverkusen csapatainak adták a legnagyobb esélyt.
Jelenleg a csoportokban veretlenek a West Ham és a Lyon, míg első helyen állnak két győzelemmel a Monaco, a Legia Warszawa, az Eintracht Frankfurt, a Galatasaray, a Red Star Belgrade és a Bayer Leverkusen.

A Leicester a várakozásokon alul teljesített eddig, ahogy a Napoli is, míg a Legia Warszawa egészen meglepően tört élre a C csoportban eddig. A West Ham hozta a formáját, a Leverkusen is csoportelső, míg nagy meglepetést okozott, hogy a Galatasaray megelőzte a Lazio csapatát. De még csak félúton járunk a csoportkörökben.

A labdarúgás tippek segítenek megtenni a legjobb fogadásokat a jövőben is.

Fogadások a 2021/22-es UEFA Európa-Liga csoportkör harmadik mérkőzésnapjára az LV BET-en

Labdarúgás fogadás témákörében az LV BET rengeteg különböző fogadási típust kínál. Minden egyes mérkőzésre a negyedik csoportnapról több mint 180 különböző fogadási típust lehet megtenni: mindenki vérmérséklete és hangulata szerint választhat.

Szorzók alapján a leginkább lejátszott meccs a Real Sociedad küzdelme az SK Sturm Graz-cal, itt az előző győzelme 1,22-es szorzót fizet, míg a döntetlen 6,75-szörös pénzt, az utóbbi győzelme pedig ennek is majdnem a kétszeresét, 13-szoros összeget.

A Leicester Citynek hasonló esélye van a Spartak Moscow ellen, itt 1,28-as az 1, 6-szoros az X és 10-szeres a 2-es eredmény szorzója.

Ha pedig a legkevésbé megjósolható meccseket keressük, az Olympiacos Pireus – Eintracht Frankfurt kimenetele 2,45-ös, 3,7-es és 2,75-ös szorzóval megjósolhatatlannak tűnik.

Kipróbálná a legjobb szorzókat egy könnyen kezelhető és átlátható felületen az interneten? A labdarúgás fogadások kategóriájában az egyik legjobb elérhető oldal az LV BET, ahol a sportfogadások mellett érdemes a sport blogot is áttekinteni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *