A 2021–2022-es UEFA Európa Konferencia Liga csoportkör, 4. mérkőzésnap

A 2021–2022-es UEFA Európa Konferencia Liga csoportkör, 4. mérkőzésnap

Aki a Konferencia Ligát nem ismeri úgy, mint a tenyerét, vagy alig hallott még róla, ne aggódjon. Míg az UEFA Bajnokok Ligája már 1955 óta aktív, ahogy az UEFA Európa-Liga is, de az eggyel az utóbbi alatti kategóriás liga, az Európa Konferencia Liga idén debütált.

A csoportkörök szeptember közepén indultak, a következő mérkőzésnapra pedig november 4-én kerül sor, ugyanazon a napon, mint az Európa Liga esetében.

16 csapat méri össze az erejét 8 mérkőzésen, ezek időpontjai pedig 16:30, 18:45 és 21:00, a helyszín pedig értelemszerűen nyolc különböző sportpálya.

Magyar csapat jelenleg nincsen a Konferencia Liga csoporkörében, de ha a Ferencvárosnak sikerül az Európa Ligában, a csoportjában a negyedik helyről eljutnia a harmadik helyre, akkor a nyolcaddöntő rájátszásában részt vehet majd a Konferencia Ligában. De ez még a jövő zenéje, decemberben derülhet majd ki véglegesen.

Olvasson tovább a foci bukmékerek véleménye és a fogadási kategóriákon belül más labdarúgás tippek megismeréséért. Az LV BET-en rengeteg fogadási kategóriát és kiváló szorzókat talál és érdemes szétnézni az oldal Sport blogján is.

Konferencia Liga: tényleg kiszúrtak a magyar csapatokkal?

A Konferencia Liga nem szerepel túlságosan a magyar sportsajtóban. Ennek egyik oka az, hogy az esemény új, így nincsenek olyanok, akik évről évre követnék, de az is igaz, hogy az újdonság azt is jelenthetné, hogy többet hallunk az új eseményről. De valószínűleg az Európa Liga, amelynek csoportnapjai ugyanazoknak a napokra esnek és ahol van magyar vonatkozás – a budapesti IX. kerületi Ferencváros csapata. Ha a Fradinak sikerül pontokat szerezni a következő három napon az Európa Ligában és a négycsapatos csoportban feltornázza magát a harmadik helyre, a Konferencia Liga nyolcaddöntőjének rájátszásában találja majd magát.

De vissza a Konferencia Liga indulására: amikor tavaly decemberben hivatalossá vált az új liga lebonyolítása és a 184 európai klubcsapat között helyet kapott a MOL Magyar Kupa győztese mellett az OTP Bank Liga második és harmadik helyén végzett együttes is. A magyar bajnok továbbra is Bajnokok Ligája selejtezőjében kap helyet. A kiszúrás pedig? Sokak szerint ezek a csapatok nem a Konferencia Kupába tartoznak, hanem az Európa Ligába. Azonban ez a várakozás az idei szezonra nem vált valóra.

Fogadási tippek és szorzók a 2021–2022-es UEFA Európa Konferencia Liga csoportkör 4. mérkőzésnapjára

A labdarúgás fogadás világában is igaz, hogy ahány ház, annyi szokás. Van, aki mindig konzultál a foci tippek guruival és elképzeléseivel, míg van, aki kizárólag saját kútfőből igyekszik megjósolni az eredményeket.

Jelenleg egy csapatnak sikerült mindhárom eddig csoporkörös meccsét megnyernie, ez a Gent csapata, míg 2 győzelemmel és egy döntetlennel az alábbi csapatok csoportelsők: Makkabi Tel-Aviv, Bodø/Glimt, AZ, Feyenoord, PAÓK, Rennes és Basel.

Az előző csoportkör előtt a fogadási szakértők leginkább esélyeseknek a Tottenham, AS Roma, Rennes és Feyenoord csapatokat tartották, de a néhány nappal ezelőtti 6 – 1-es meccs, ahol a norvég Bodø/Glimt megalázóan győzte le a római csapatot, sokaknak elvhetette a kedvét attól, hogy rájuk fogadjanak.

Fogadások 2021–2022-es UEFA Európa Konferencia Liga csoportkör 4. mérkőzésnapjára az LV BET-en

Az LV BET-en kiváló szorzókkal rengeteg fogadási típus közül lehet választani: különösen igaz ez a labdarúgás kategóriára, ahol több mint 1300 mérkőzésre több módon is lehet fogadni. A Konferencia Liga 4. mérkőzésnapja esetében minden egyes meccsen több mint 180 fogadási típus érhető el.

A népszerű mérkőzés esélye (1, 2, X), dupla esély, összesített gólok, ázsiai hendikep mellett további 180+ lehetőség van a legjobb fogadásokra.

Az LV BET oldalon a foci fogadás gyerekjáték: ezen a könnyen átlátható bukméker oldalon könnyű navigálni, játszani, izgulni – és megéri visszatérni a fogadások mellett a sport blogra is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *