A 2021–2022-es UEFA Európa Konferencia Liga csoportkör, 3. mérkőzésnap

A 2021–2022-es UEFA Európa Konferencia Liga csoportkör, 3. mérkőzésnap

Az idei Európa Konferencia Liga csoportköreinek mérkőzéseit szeptember közepe és december 9-e között játsszák. Ebben 32 csapat vesz részt, a harmadik mérkőzésnap időpontja október 21-e, magyar idő szerint 18:45-kor, 19.45-kor, 21.00-kor és 22.00-kor.

Összesen 16 mérkőzésre kerül majd sor ezen a napon: bármelyik csapat teljesítménye és játéka is érdekeljen minket (vagy bármelyikre fogadnánk, ettől függetlenül), 21-én, csütörtökön kora és késő este között lesz lehetőségünk megnézni a játékot és fogadni is.

Kíváncsi, hogy kik mérkőznek meg és melyik meccsekre lehet érdemes fogadni és milyen típusú fogadások lehetségesek? Látogasson el az LV BET oldalára, tájékozódjon, majd tegye meg tétjeit! A sport izgalmak mellett a fogadások izgalma is Önre vár!

Az Európa Konferencia Liga rövid története

A történet egyértelműen nem lesz és nem lehet túl hosszú, hiszen az Európa Konferencia tippek iránt érdeklődőknek jó tudni, hogy a legelső szezon a 2021-22-es, vagyis az idei. Még a liga terve sem különösebben régi, 2018 decemberében került nyilvánosságra. A harmadik európai kupasorozat tervében az eredeti név kevésbé volt különleges: Európa Liga 2 néven futott csak. Közel egy év múlva találkozhattunk először az Európa Konferencia Kupa névvel.

Ha nagyon egyszerűen akarunk fogalmazni, az UEFA akart készíteni egy kupát az alacsonyabban értékelt országok csapatainak is. Hasonlóan egy nemzeti NB 3 –  NB 2 – NB 1 felosztáshoz, a Konferencia Liga győztese automatikusan bekerül majd az Európa-Liga csoportkörébe. Kivéve persze, ha más úton már a Bajnokok Ligájába is bejutott.

Fogadási tippek és szorzók a 2021–2022-es UEFA Európa Konferencia Liga csoportkör 3. mérkőzésnapjára

Mivel ez az első Európa Konferencia Kupa, nincsen címvédő és előzetes eredmények sem (kivéve persze az egyes csapatok történetét egymással szemben). A döntőre egyébként Tiranában, Albániában kerül majd sor, jövő májusban, 25-én.

Az eddigi eredmények ismeretében a legesélyesebb 4 csapat a Liga győzelmére a Tottenham (7-szeres szorzó), a Roma (11-szeres szorzó), a Rennes (14-szeres szorzó) és a Feyenoord (25-szörös szorzó).

De könnyebb dolgunk van a csoporkörökben, például a 3. mérkőzésnapon az LV BET bukmékeroldalon pontos, nagyon jó szorzókat találunk rengeteg különböző fogadási típusra. Minden sportfogadó valamelyest különböző oldalról közelíti meg azt, hogy hova érdemes megtenni a tétjeit.

A Konferencia liga fogadások során is érdemes figyelembe venni, hogy talán a sima meccsekre szeret fogadni (pl. az SK Slovan Bratislava 1,28-as szorzóval veri a Lincoln Red Imps FC-t), míg van, aki a legkiegyenlítettebb meccsekre fogad, mert ezek jobb élményt is kínálnak annak, aki nemcsak kivár, de élőben akarja nézni, hogyan is zajlik egy meccs. Nekik az FK Jablonec – Randers FC mérkőzése lehet jó választás, ahol a szorzók közel egyenlőek, 2,6-os és 2,8-as az 1 és 2-es fogadás, míg az X szorzója 3,15-ös.

Fogadások 2021–2022-es UEFA Európa Konferencia Liga csoportkör 3. mérkőzésnapjára az LV BET-en

Azonban egy modern sportfogadási oldal sokkal többet nyújt, mint egy szelvény, nemcsak a jól ismert egyik nyer, másik nyer, döntetlen funkciók léteznek, hanem mecsenként 180-190 (!) további fogadási típus is. A népszerű dupla esélytől kezdve a mérkőzés eredményén és a mindkét csapat betalálon át egészen az összesített gólok 3 esélyes és 1. félidő – összesített gólok – ázsiai típusokig rengeteg mindent lehet…

Kíváncsi arra, hogy az Európa Konferencia Liga mérkőzéseiben pontosan milyen szorzókkal milyen fogadásokat lehet megtenni? Tudja már, hogy mire fogadna vagy csak nézelődne? Esetleg kedvenc / ismert csapatai esélyeit latolgatná egy jó meccsnézés előtt?

Bármelyik is legyen igaz Önre, látogasson el az LV BET oldalára, ahol nemcsak egy érdekes Sport blogot talál, de egy sportfogadási bukméker oldalt is, amely könnyen kezelhető és átlátható és azoknak is kézre áll, akik nem mozognak túlságosan otthonosan az online világban. Ne hagyja ki, sportfogadásra fel!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *