A világbajnok és Bajnokok Ligája sztár csatlakozik az LV BET-hez, amely megjelenik a brazil piacon

A világbajnok és Bajnokok Ligája sztár csatlakozik az LV BET-hez, amely megjelenik a brazil piacon

Az LV BET büszkén jelenti be, hogy Douglas Costa, a brazil nemzeti csapat középpályása, a Bajnokok Ligája sztárja, a brand brazil nagykövete lesz. Douglas Costa, aki eddig harmincszor szerepelt a brazil nemzeti csapatban és sok hazai címet szerzett szerte Európában, az LV BET marketing és promóciós tevékenységét fogja támogatni.

A 30 éves középpályás jelenleg második időszakát tölti a Bundesliga óriás Bayern München-nél és korábban olyan csapatokban is játszott, mint a Juventus FC és a Shakhtar Donetsk FC. A játékos megosztja profi tapasztalatait és véleményét ebben a pozícióban az LV BET-tel, mivel a cég a foci imádatáról híres dél-amerikai piacra kíván belépni.

“Nagyon örülök, hogy az LV BET-hez aláírtam, mint a brand nagykövete, mivel ők most szeretnének belépni a brazil piacra. Ők egy ambiciózus csapat, nagy tervekkel és megtiszteltetés számomra, hogy segíthetem őket a futballban szerzett tapasztalataimmal.”- mondta Douglas Costa, a 2018-as Világbajnokság brazil tagja.

Adrian Sidowski, az LV BET ügyvezetője elmondta: “A brazil válogatott Douglas Costa az oldalunkon egy rendkívüli alkalom és nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy új fejezetet kezdhetünk Brazíliában. Egy remek sportfogadási terméket kínálunk a piacon és nagyon várjuk már a közös munkát Douglas Costa-val.”

“Öröm számunkra, hogy Douglas Costa-t a brand nagyköveteként üdvözölhetjük, s ezzel megerősödhet pozíciónk Brazíliában. Ő tökéletesen illik az LV BET-hez, energiájával, elkötelezettségével és a pályán mutatott teljesítményével hasonlít az LV BET filozófiájához. A Douglas Costa-val való együttműködés nem csak megerősíti a márka ismeretségét a brazil piacon, de növeli a brand hitelességét is egy új piacon.” – mondta Marcin Jablonski az LV BET kereskedelmi igazgatója.

Az LV BET együttműködése Douglas Costa-val a legújabb partnerség, amely a sport területen lényeges lépés. Ezelőtt is számos nagy presztízsű stratégiai szerződéseket kötött a cég. Az LV BET a lengyel legmagasabb osztályú Ekstraklasa-ban játszó Wisla Krakow főszponzora, valamint a hivatalos fogadási partnere az angol Vanarama National League bajnokságnak.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *