Europa League Final fogadási lehetőségek

Europa League Final fogadási lehetőségek

Footballers are fighting for the ball on the fieldA 2021-2022-es UEFA Europa League a második számú európai kupasorozat 51. kiadása, amelynek küzdelmei már tavaly augusztusban elkezdődtek a selejtező mérkőzésekkel. A maratoni mérkőzéssorozat lezárásaként 2022. május 18-án játsszák le majd a döntő mérkőzést a Sevillában található Ramón Sánchez Pizjuán nevet viselő stadionban az Eintracht Frankfurt és a Rangers csapatai között. Az európai liga azaz az Europa League elmúlt két sorozatát spanyol csapat nyerte meg, erre most nem fog sor kerülni az már biztos, de érdekesség, hogy amióta egymeccses formában dől el a győztes személye (1997 óta), azóta német és skót csapat még egyszer sem tudott diadalmaskodni. De kíváncsiak vagyunk, hogy mire érdemes tippelni két ilyen hihetetlen teljesítményt nyújtó csapat nagy meccsén? Kövessük bátran az LV BET sportfogadási blogját, ahol a számtalan érdekesség mellett meg fogjuk majd találni a legjobb fogadási tippeket és a legjobb piacok bemutatását!

A következőkben megmutatjuk:

  • A mérkőzést részletesen
  • A fogadási tippeket
  • Azt, hogy mit kínál a meccs vonatkozásában az LV BET

Az Europa League Final mérkőzés bemutatása

Az Europa Liga menetrend legalább annyira hosszú, mint a Bajnokok ligája, hiszen az első selejtező meccsre az EL-ben még tavaly augusztus harmadikán került sor és azóta folyamatosan mentek a meccsek. Külön érdekesség, hogy a Rangers csapatának is selejteznie kellett, konkrétan tavaly augusztus közepén már játszottak egy örmény csapattal és a két meccs után csak összesített 1-0-s eredménnyel jutottak tovább. Ki gondolta volna akkor, hogy eljutnak idáig? Mert a csoportjukból is éppen csak tovább tudtak menni, 6 meccsükből mindössze kettőt nyerve, de aztán az egyenes kieséses szakaszban lendületbe jöttek és legyűrték a Dortmund, a Red Star, a Braga és a Leipzig csapatát is.

Az UEFA Európa Liga másik döntőse, a Frankfurt azért könnyebb úton érkezett meg a döntőbe. Csoportkörben kezdtek azonnal és meg is nyerték a csoportjukat 3 győzelemmel és 3 döntetlennel, veretlenül, úgy, hogy 10 gólt rúgtak ezen a hat meccsen. Az egyenes kieséses szakaszban nagyon kemény sorsolásuk volt, de végül túljutottak a Betis, a Barcelona és a West Ham United gárdáján is, mindhárom párharcban egyébként nem ők voltak az esélyesek. De ezen a meccsen ki az esélyes? A következőkben megpróbáljuk megmutatni a legjobb fogadási tippeket erre a meccsre, elöljáróban azért elmondható, hogy a Frankfurtnak jóval nagyobb esélye van a végső győzelemre.

UEFA Europa League knockout stage bracket

Fogadási tippek és szorzók az Europa League Final meccsre

Az Europa League kifejezetten népszerű a fogadók körében, hiszen itt olyan csapatok is megmérettetik magukat, akikkel azért nem mindig futnak össze a sportfogadási oldalakon. Az összes meccsre és így a döntőre is több száz különféle fogadási piacon lehet tippelni, gondoljunk az olyan extra lehetőségekre, mint az első félidő szögletszáma vagy éppen a büntetőlapok fogadása és akár a gólszerzők személye. De azt is megpróbálhatjuk megtippelni, hogy mikor születnek a gólok az adott mérkőzésen.

Ezen a meccsen meghatározó lesz a forma és a keretek erőssége, hiszen mindkét csapat elég csalódást keltő teljesítményt nyújtott hazája bajnokságában. A Frankfurt majdnemhogy a kiesés ellen volt kénytelen harcolni, míg a Rangers egy hosszú hajrá után végül elbukta a bajnoki címet a Celtic gárdájával szemben. A keret erőssége és a forma azt mutatja, hogy valamivel ezen a meccsen a Frankfurt esélyesebb a végső sikerre a végén.

Fogadások az Europa League Final meccsére az LV BET-nél

Nem kérdés, hogy egy ilyen népszerű és komoly érdeklődést kiváltó mérkőzésre az egyik legismertebb és legnépszerűbb fogadóiroda, az LV BET is számtalan fogadási lehetőséget kínál. A mérkőzés győztesének az LV BET is inkább a Frankfurt csapatát valószínűsíti, a németek sikere 2,3-as szorzót kínál, míg a Rangers 3,15-ös szorzóval áll. A trófea megnyerésére még kisebb a Frankfurt szorzója, mindössze 1,65-ös ennek az oddsza. De érdemes böngészni a gólszámos fogadásokat is.

Ha például 2 vagy 3 gól lesz a meccsen, akkor ezt megfogadva akár 1,95-ös szorzót is begyűjthetünk, de ha nem szerez mindkét csapat gólt mindkét félidőben, akkor 1,03-as, szinte tutinak számítható tippünk is lehet. De nem fogjuk felsorolni most a sok száz különféle lehetőséget, amennyiben kíváncsiak vagyunk a piacok kínálatára, akkor bátran keressük fel az LV BET oldalát és nézzük meg saját magunkat a lehetőségeket.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *