Barcelona Atletico Madrid fogadási tippek

Barcelona Atletico Madrid fogadási tippek

Február hatodikán a spanyol elsőosztályú labdarúgó bajnokságban, a La Liga sorozatában komoly mérkőzésre kerül sor, a mecz Barcelona Atletico madryt tétje az, hogy a Barcelona csapata képes lesz-e továbbra is ott maradni az élmezőny nyomában. Az Atlético Madridnak ehhez azért lesz egy-két szava, hiszen a fővárosiak a Bajnokok Ligája indulást érő negyedik hely megtartásáért küzdenek. Nem könnyű fogadási szempontból ez a mérkőzés, de pont ezért vagyunk itt, úgyhogy ha kíváncsi vagy a legjobb fogadási tippekre, akkor folytassuk az LV BET sportfogadási blogjának olvasását, hogy megtudjuk, mire érdemes igazán fogadni ezen a meccsen!

A Barcelona Atletico Madrid mérkőzés bemutatása

Február hatodikán kerül megrendezésre a Barcelona Atletico Madrid mérkőzés amely a La Liga tabella alapján akár komoly rangadónak is nevezhető, bár azért mindenki tisztában van azzal, hogy a katalánok az idei szezonban egyáltalán nem olyan formában vannak, mint általában szoktak lenni. A legutóbbi öt meccsükből is mindössze két győzelmük van két vereség és egy döntetlen mellett. De ugyanilyen a mérlege az Atletico Madridnak is, úgyhogy ebből azért nem vonhatunk le komoly következtetéseket.

A Liga tabella elég sűrű, ami azt jelenti, hogy a Barcelona egyetlen vereséggel akár visszazuhanhat a hetedik helyig is, ami pedig már nem ér nemzetközi kupaindulást, így egyszerűen a katalánoknak nem fér bele a vereség. Ugyanígy igaz ez az Atletico Madridra is, amely ugyan most a negyedik helyen áll, de a vereségük azt is jelentheti, hogy egészen a hatodik helyig visszazuhanhatnak. Nagyon fontos kiemelni, hogy a Barcelona Atletico Madrid legutóbbi öt, egymás elleni találkozójából egyetlen egyet sem tudott megnyerni a Barca, két döntetlen mellett volt három vereségük. De nézzük meg, hogy akkor mire is van értelme fogadni!

Fogadási tippek és szorzók a Barcelona Atletico Madrid mérkőzésre

A La Liga egyértelműen az egyik legnépszerűbb labdarúgó-bajnokság a világon, így nem meglepő módon a Barcelona Atletico Madrid mérkőzésre is számtalan, sok száz fogadási piac érhető el. A legnépszerűbbek természetesen a végső győztesre vonatkozó piacok, de sokan szokták mostanában választani a gólszámos piacokat, azaz 2,5 gólnál több lesz vagy kevesebb, illetve a kombinált, tehát győztes és gólszámos fogadások is mindig népszerűek.

Mi így gondoljuk, hogy a mérkőzésen nehéz megtippelni azt, hogy ki nyerhet, viszont arra jelentős esély mutatkozik, hogy mindkét csapat tud legalább egy gólt rúgni. Ezért mi ezt a fogadási piacot választanánk, aki pedig nagyon merész, ő megpróbálhat egy 2,5 gólnál több találatos fogadást is, arra szintén mutatkozik jelentősebb esély.

Fogadások a Barcelona Atletico Madrid mérkőzésre az LV BET-nél

A Barcelona Atletico Madrid mérkőzésre az LV BET fogadási oldalán is számtalan fogadási lehetőséget találunk, így például a fentebb javasolt fogadási tippre, azaz a mindkét csapat szerez legalább egy gólt piacra is 1,8-as szorzót találhatunk az oldalon. Jól fizet egyébként a sima végső győztes fogadás piaca is, hiszen a Barcelona győzelme esetén 2,2-es szorzóra számíthatunk, bár azért ebben jelentős kockázat is van. Érdemes megfontolni még azt, hogy az első félidőben nem igazán tudják eldönteni a mérkőzést a csapatok, az első félidős döntetlenre 2,2-es szorzót találunk az LV BET-nél.

De ez a bukméker számtalan egyéb fogadási piacot is kínál, így aki az első gólra, a félidőre vagy éppen akár a büntetőlapokra akar fogadni, az is meg fogja találni a számítását. De a legjobban akkor tesszük, ha felkeressük az LV BET oldalát és végigböngésszük saját magunkat a hatalmas kínálatot, amelyhez szükség esetén fogunk hasznos statisztikákat is találni. És azt se felejtsük el, hogy az LV BET komoly élő fogadási lehetőségeket is biztosít a fogadók számára, amelyeket a mérkőzés során tudunk majd jól kiaknázni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *