Inter AC Milan fogadási tippek

Inter AC Milan fogadási tippek

Február hatodikán az olasz elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban, a Serie A sorozatában nagyon komoly rangadóra kerül sor, ahol a Serie A tabella élén álló Inter fogadja hazai pályán az AC Milan csapatát, amely egy győzelemmel akár 1 pontra is felzárkózhat az éllovashoz. De nem csak azért nevezhetjük rangadónak, hanem azért is, mert ez a Derby della Madonnina, ami az egyik legnagyobb olaszországi városi derby. Nagyon nincs könnyű dolga tehát egyetlen fogadónak sem, ha nagyot akar kaszálni ezzel a mérkőzéssel, ezért érdemes az LV BET sportfogadási blogját böngészni, hogy megtaláljuk a legígéretesebb fogadási tippeket!

Az Inter Milan mérkőzés bemutatása

Február hatodikán az olasz bajnokság idei szezonjának egyik legnagyobb rangadóján az Inter fog hazai pályán játszani a másik milánói csapattal, az AC Milannal. Az Internazionale egy mérkőzéssel kevesebbet játszva is vezeti a Serie A tabelláját 4 pont előnnyel a Napoli és a harmadik helyen álló Milan előtt. Ráadásul az Inter a legutóbbi öt meccséből négyet megnyert és egyetlen döntetlent játszott, szóval nem igazán mondhatjuk, hogy rossz formában lennének. A Milan ezzel szemben a legutóbbi két meccsén nem tudott nyerni.

A Serie A bajnoki címéért nagyon komoly a harc, jelenleg mindhárom dobogós csapatnak komoly esélye van a végső győzelemre, így pont az ilyen mérkőzések lesznek sorsdöntőek. Ha ugyanis az Inter nyer, akkor a Milan már 7 pontos hátrányba is kerülhet, amit nagyon nehéz lesz ledolgozni. Szóval most inkább a Milan számára van nagy tétje a mérkőzésnek, hiszen ha veszítenek, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülnek a végjátékban. Emeljük ki azt is, hogy a legutóbbi öt, egymás elleni meccsükből csak egyszer tudott az AC Milan nyerni!

Fogadási tippek és szorzók az Inter Milan mérkőzésre!

Nem meglepő módon, bőségesen találunk fogadási lehetőséget a Serie A egyik legnagyobb rangadójára vonatkozóan. Ahogy az esetek többségében, így most is a gólszámos és a végső győztes fogadások a legnépszerűbbek, de tipikusan ez az a rangadó, amelynél érdemes megfontolni a kombinált fogadások használatát vagy a félidőre vonatkozó fogadásokat. Hiszen mindkét csapat esetén a legutóbbi öt meccsükből négy olyan volt, amikor 2,5 gólnál több született és mindkét csapat a legutóbbi öt meccséből négyen rúgott legalább egy gólt.

Alapvetően a legnagyobb esély arra mutatkozik, hogy ezt a meccset nagyon nagy küzdelmek árán, de egyetlen góllal az Inter képes lesz behúzni és pont ezért a gólszámos fogadásban is inkább a 2,5 gólnál kevesebb találat felé mozdulnánk el. De élő fogadáshoz ajánlott a szögletfogadás is, hiszen ha a Milan hátrányba kerül, akkor az utolsó 5-10 percben biztosan 10 emberrel fognak majd rohamozni.

Fogadások az Inter Milan meccsre az LV BET-nél

Az LV BET fogadási oldalán bőségesen találunk kínálatot az Inter AC Milan mérkőzésre vonatkozóan, és a szorzók is egybevágnak a szakértők esélylatolgatásával. Ha az Inter nyeri a meccset, akkor az LV BET 1,82-es szorzót fog fizetni nekünk, a Milan sikere viszont majdnem ötös szorzót jelent. Meglepő, de mégis esélyes fogadási tipp lehet a 2,5 gólnál kevesebb találat, ami 2,17-es pénzt jelentene a sikeres fogadónak. Tekintélyes a kínálat a különféle hendikepes piacokból is, így ha bízunk az Inter sikerében, akkor komoly szorzókat találhatunk ebben a kategóriában is.

Vannak nagyon izgalmas speciális piacok is, így fogadhatunk arra, hogy melyik csapatnak lesz több szöglete vagy esetleg ugyanannyi lesz-e, 1,09-es szorzót kaphatunk arra, ha valamelyik csapatnak több szöglete lesz, mint a másiknak. De érdemes még megnézni az LV BET teljes kínálatát, hiszen annyira sok az elérhető piac, hogy biztosan találunk egy elég izgalmas fogadási lehetőséget. Plusz kihasználhatjuk például az élő fogadásnál a cashout lehetőségét is, tehát még azelőtt kiszállhatunk a nyerő fogadásunkból, hogy egyébként eldőlt volna véglegesen a mérkőzés.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *