Espanyol FC Barcelona fogadási tippek

Espanyol FC Barcelona fogadási tippek

Február 13-án a spanyol elsőosztályú labdarúgó-bajnokság, a La Liga következő fordulójában nagy barcelonai rangadóra kerül sor, amelyen az Espanyol hazai pályán fogadja majd a Barcelona csapatát. A meccs Espanyol FC Barcelona különösen a vendégek számára bír nagy téttel, hiszen egy elég rosszul sikerült szezon végére jó lenne nekik minél több pontot szerezni, hogy odaérhessenek egy nemzetközi kupaindulást érő pozícióba. Viszont városi rangadóról van szó, ami okán nem olyan egyszerű tippelni erre a meccsre. Ha kíváncsi vagy rá, hogy melyek a legígéretesebb fogadások, akkor böngészd tovább az LV BET sportfogadási blogját, ahol segítünk a legjobb tipp felkutatásában.

Az Espanyol FC Barcelona mérkőzés bemutatása

A február 13-án megrendezésre kerülő Espanyol vs FC Barcelona mérkőzés abból a szempontból bír nagy téttel, hogy az FCB öt pontra van lemaradva a harmadik helytől, ami már Bajnokok Ligáját érne. Ezért a katalánoknak szinte kötelező itt a győzelem. A La Liga tabella 13. helyén álló Espanyolnak ezzel szemben nagyon nincs hova sietniük, hiszen az élmezőnytől már leszakadtak, a kiesőzónától viszont elég jó távolságban vannak már.

A legutóbbi öt meccséből az FCB mindössze kettőt tudott megnyerni két vereség és egy döntetlen mellett, ami egyételműen mutatja, hogy mennyire rossz formában vannak. Az Espanyol viszont még rosszabb teljesítményt nyújt mostanában, utoljára január elején tudtak a kupában nyerni, azóta nem termett számukra babér. A két csapat legutóbbi öt, egymás elleni meccséből egyetlen egyszer született döntetlen, a többi alkalommal az FC Barcelona simán nyerni tudott. Ettől függetlenül azért érdemes jól átgondolni, hogy mire fogadunk, hiszen muszáj olyan fogadásokat találni, amelyek értékkel bírnak a fogadók szempontjából is!

Fogadási tippek és szorzók az Espanyol vs FC Barcelona mérkőzésre

Az FCB csapata az egyik legnépszerűbb topligás csapatnak számít a ligában és talán a világon is, így nem csoda, hogy erre a mérkőzésre is számtalan fogadási lehetőségünk van, több száz különféle piacból válogathatunk. Értelemszerűen a végső győztesre vonatkozó fogadás a legnépszerűbb piac, a Barcelona egyértelmű győzelmi esélyét mutatják a szorzók, viszont azért a vendégek annyira nincsenek jó formában, hogy a szorzóban ne lenne jó érték a fogadóknak is.

Ha bízunk abban, hogy a Barcelona most végre önmagára talál, akkor megkockáztathatunk egy vendéggyőzelmi fogadást, viszont arra is jó esély van, hogy mindkét csapat szerez egy gólt a meccsen, már csak azért is, mert ez egy városi rangadó, amit nem lehet teljesen ugyanúgy értékelni, mint bármilyen más meccset.

Fogadások az Espanyol FC Barcelona mérkőzésre az LV BET-nél

Az LV BET platformján az FC Barcelona sikere nagyon jól, 1,9-es szorzót fizet, tehát ezzel mindenképpen érdemes szemezni egyet, hiszen ez már azért nagyon jól fizető piac. Elég jó esély mutatkozik arra is, hogy mindkét csapat szerez legalább egy gólt, 1,67-es szorzót kínál ez a piac, érdemes megfontolni ezt is. A pontos eredményes fogadások is jól jöhetnek ezen a mérkőzésen, mert bár ugyan ez nagyon kockázatos piac, de néhány különféle eredmény megfogadásával is hatalmas profitot lehet kaszálni az LV BET segítségével, hiszen vannak 50-es vagy 60-as szorzókat kínáló pontos eredmények is.

De a pontos eredményes piacok mellett azért érdemes átböngészni a félidei fogadásokat vagy éppen a nagyon speciális piacokat, mint a büntetőlapos fogadásokat. Bár utóbbiak inkább főleg az élő fogadások vonatkozásában számítanak, hiszen az utolsó 10-20 percben egészen jó stratégiát építhetünk fel a szögletek vagy éppen a sárgalapok fogadására is. Érdemes azonban jól átböngészni a legjobb online bukméker, az LV BET teljes kínálatát, hogy megtaláljuk a legjobb fogadási piacainkat és statisztikákat is böngészhessünk. És a meccs alatt is van értelme visszatérni az oldalra, hogy az élő fogadás legjobb piacaiból is profitálhassunk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *