Rugby Six Nations 2022 dates and fogadási tippek

Rugby Six Nations 2022 dates and fogadási tippek

A Six nations championship most már a 23. lesz a sorozatban, ez az az évenként megrendezett rugby torna, ahol Anglia, Franciaország, Írország, Olaszország, Skócia és Wales nemzeti csapatai találkoznak. Az idei tornát február ötödikén kezdik majd és egészen március 19-éig pattog majd a rugby rugby rugby labda. A rugby amúgy is egy olyan sportág, amiben számtalan jó fogadási lehetőség rejtőzik, ezért még azoknak is érdemes megnézni a Six nations lehetséges fogadási piacait, akik egyébként nem akkora rugby rajongók. De ha kíváncsiak vagyunk további részletekre, akkor csak böngészzük át az LV BET sportfogadási blogjának cikket, hogy megtaláljuk a minket leginkább érdeklő meccseket és tippeket!

A Six Nations rövid bemutatása

  1. február ötödikén kezdődik a hat válogatott részvételével a torna, amelyben igazából öt kör kerül lebonyolításra, minden körben találkoznak egymással az egyes csapatok. Nem egy helyszínen zajlanak a küzdelmek, hanem mindig lesznek hazai pályán játszó csapatok, február ötödikén és hatodikán például Írország, Skócia és Franciaország fog odahaza játszani, majd február 12-én és 13-án mennek tovább előre a meccsek.

A jelenlegi címvédő Wales csapata, amely a tavaly Six nations tornán ugyan az utolsó fordulóban kikapott a franciáktól, de összességében ők nyerték a bajnokságot. Mert azért azzal is fontos tisztában lenni, hogy a Six Nations egy rugby torna, ahol egy győzelemért négy pontot adnak, míg egy döntetlenért kettő pont jár. Közben pedig lehet bónuszpontokat is szerezni, tehát fogadási szempontból nagyon komoly lehetőségeket tartogat a torna. Hiszen akár az utolsó fordulóban is sok nyitott kérdés marad, ami minden egyes párosítást izgalmasabbá tehet. Nézzük meg tehát, hogy milyen jó fogadási tippek vannak a Six Nations Championship idei tornájára!

Fogadási tippek és szorzók a Six Nations 2022-es tornájára

A Six Nations vonatkozásában nagyon népszerűnek számító fogadási lehetőség az, amikor arra fogadunk, hogy ki fogja megnyerni a legvégén a bajnokságot. Erre most Franciaországnak van a legnagyobb esélye, bár azért tegyük hozzá, hogy legutóbb is ők voltak az esélyesek és mégis Wales lett a bajnok. Aztán az egyes meccsek vonatkozásában külön-külön is fogadhatunk arra, hogy ki nyer vagy esetleg döntetlen lesz, de a pontkülönbséget is meg lehet tippelni.

Itt van kapásból az első fordulóból az Írország – Wales vagy éppen a Skócia – Anglia mérkőzés, amelyek esetén érdemes jól mérlegelni, hogy mekkora erőt képvisel egyik vagy másik gárda. Írország és Anglia papíron erősebbek az ellenfeleiknél, de Walest sem igazán szabad leírni, hiába állnak fel idén gyengébb kerettel, mint tavaly. Amire azért lehet építeni a fix tippeket kedvelőknek, hogy Olaszország messze a leggyengébb a hat induló nemzet közül, már az is meglepetés lenne, ha nem ők lennének a végén az utolsó helyen.

Fogadások a Six Nationsre az LV BET-nél

A rugby talán Magyarországon kevésbé ismert, de Európában és globálisan is nagyon népszerűnek számít, így nem meglepő módon számtalan fogadási eseményt fogunk találni hozzá az LV BET oldalán is. Értelemszerűen fogadhatunk arra, hogy ki nyer majd a végén, erre a franciáknak van a legnagyobb esélye a 2,5-es szorzójukkal, az olaszok sikere 1000-szeres pénzt fizetne. De már fogadhatunk az LV BET-en az első kör mérkőzéseire is, így igazából az esélyeknek megfelelően például az írek sikere -13,5-ről is 1,8-szoros szorzót kínál.

De komoly szorzókat találhatunk a többi mérkőzésre és egyáltalán az egész Six Nations Championshipre, amiért mindenképpen érdemes egy magyar fogadónak is körülnéznie az LV BET oldalán. Hiszen az egyes mérkőzésekre úgy vannak összerakva a szorzók, hogy még a kiegyenlítetlenebb találkozók esetén is komoly értéket találjunk az egyes fogadásokban. De inkább menjünk és nézzük meg a legjobb online bukméker, az LV BET oldalán, hogy pontosan milyen kínálattal állunk is szemben!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *