UEFA Europa League fogadási tippek

UEFA Europa League fogadási tippek

Az Europa League azaz az európai liga a világ második legnépszerűbb nemzetközi klubsorozatának számít a labdarúgás világában. Az idei már az 51. sorozata, korábban UEFA-kupa néven volt közismert és népszerű. Az idei is egy elég hosszú sorozat, hiszen 2021. augusztus 3-án játszották az első selejtezőmérkőzést és egészen az idei év május 18-áig menni fognak a meccsek folyamatosan. Az Europa League 2021 sorozatát a Villarreal csapata nyerte meg, de ők idén biztosan nem tudják megvédeni a címüket, hiszen nagyszerű teljesítményt nyújtottak a Bajnokok Ligájában. De hogy hogyan áll az idei sorozat és mire lehet és érdemes még fogadni? Nézzük csak tovább az LV BET sportfogadási blogjának cikkeit és nagyszerű fogadási tippek mellett jótanácsokat és leírásokat is olvashatunk!

Az UEFA Europa League teljeskörű bemutatása

Az UEFA Europa League idei sorozata sokkal nagyobb izgalmakat és erősebb, küzdelmesebb meccseket hozott, köszönhetően annak, hogy 48-ról 32-re vitték le a csapatok számát a csoportkörben és a selejtezőkben résztvevő gárdák számát is lecsökkentették. Március 18-án sorsolták ki a legjobb 8 párosítását, itt tart jelenleg a torna, de a résztvevő csapatok itt már azért tényleg a topligák legjobbjainak számítanak. A negyeddöntő odavágóját április 7-én tartják, a visszavágókra majd április 14-én kerül sor. Innen jutnak majd a csapatok az elődöntőkbe, amelyeknek első meccseire április 28-án kerül sor, majd a visszavágókat május ötödikén bonyolítják.

Így alakul majd ki az Europa League Final idei felállása. A döntőt majd május 18-án tartják a sevillai Ramón Sánchez Pizjuán nevet viselő stadionban. A legjobb nyolc mezőnyében nem igazán van már meglepetéscsapat, vannak olyan gárdák, amelyek talán kisebb erőt képviselnek, de a topligák és a legjobb ligák közé tartozó bajnokságok képviseltetik itt magukat. Nézzük is meg, hogy mire és hogyan érdemes fogadni a 2022-es UEFA Europa League Final vonatkozásában.

Fogadási tippek és szorzók az UEFA Europa League meccseire

Az UEFA Europa League a második legnépszerűbb focisorozatnak számít a világon a klubok szintjén, így nem csoda, hogy minden egyes meccsre több száz különféle piacon lehet fogadni. Bőven nem csak a sorozat végső győztesére vagy az egyes meccsek győztesére tippelhetünk, de van lehetőség fogadni például a büntetőlapok számára, a cserékre, a félidőkre, hendikepre vagy akár a pontos eredményre is. Természetesen azért mindig a hagyományos fogadási piacok a népszerűek ennél a sorozatnál is.

A legjobb 8 mezőnyében a párosítások már eléggé ígéretes fogadási lehetőséget biztosítanak, hiszen a Lipcse játszik majd az Atalantával, a Frankfurt a Barcelonával, a West Ham a Lyonnal, és a Braga a Rangers csapatával. Mi úgy gondoljuk, hogy a párosításokból a Lipcse, a Barcelona, a West Ham és a Braga léphet tovább majd az elődöntőkbe, ahol Barcelona és West Ham siker születhet és a legvégén a szédületes formában lévő Barca meg fogja tudni nyerni az egész sorozatot. Gólszámok tekintetében a West Ham és a Lipcse meccseire azért lehet majd számítani.

Fogadások a 2022-es UEFA Europa League versenyére az LV BET-nél

Az egyik legjobb online bukméker, az LV BET az egész UEFA Europa League sorozatát végigkísérte nagyszerű fogadási lehetőségekkel és a hátralévő meccsek vonatkozásában is nagyon komoly kínálatot sorakoztat fel. Minden egyes meccsre sok száz piacon fogadhatunk, de természetesen vannak hosszútávú fogadási lehetőségek is. A jelenleg elérhető szorzók egyébként azt mutatják, amit jósoltunk fentebb, azaz a Barcelona és a West Ham nagy esélyesnek számít.

Arra például, hogy a Barcelona idegenben is legyűri a Frankfurtot és már az első meccsen nagy lépést tesz a továbbjutás felé, 1,88-as szorzót kínál az LV BET, de egészen jó szorzója van a West Ham Unitednek is. De nem is fogjuk itt most listázni az összes elérhető lehetőséget, mindenkinek érdemes felkeresni az LV BET platformját, ahol sok száz fogadási piac közül biztosan talál magának egy olyat, ami izgalmas és jó profittal kecsegtető fogadási lehetőséget biztosít majd. Vágjunk is bele!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *