Golf PGA Championship fogadási tippek

Golf PGA Championship fogadási tippek

A PGA Championship, amit hívhatunk szponzorációs okokból BMW PGA Championship tornának is, egy évenként megrendezésre kerülő golfverseny az Egyesült Államokban az amerikai profi golfozók szövetségének szervezésében. Általában minden évben májusban rendezik meg a versenyt és a szezon második major tornájának számít, általában bőven 10 millió dollár feletti pénzdíjjal. A helyszín évről-évre változik, az azonban tény, hogy minden évben a legjobb golfozók jelennek meg a versenyen, elég megnézni az elmúlt évek PGA Championship indulóinak névsorát. Az idei verseny 2022. május 16. és május 22. között kerül lebonyolításra majd az oklahomai Tulsa városában, a Southern Hills Country Club 71 paros pályáján. De hogyan kell a PGA bajnokságára fogadni azaz milyen golf odds PGA Championship lehetőségeink vannak? Böngésszük bátran tovább az LV BET sportfogadási blogját, ahol nagyszerű tippeket és golf fogadási tanácsokat is adunk!

A US PGA Championship teljeskörű bemutatása

A US PGA Championship része a hivatalos PGA Tournak, European Tournak és Japan Golf Tournak és az, aki itt nyerni tud, egy jó időre bekerül a legjobbak közé. Hiszen a PGA Championship győztese automatikusan játszhat a másik három major tornán, és a The Players Championship tornáján is, sőt a következő öt évre bekerülnek a PGA Tour tagjai közé. Fontos, hogy a PGA Championship versenyén csak profi golfozók indulhatnak, de a mezőny felhozatalát figyelembe véve nem annyira lenne itt esélye amatőröknek.

Az elmúlt négy-öt évben pár golfozó uralta a PGA Championship tornáját, 2017-ben -8-as to par értékkel Justin Thomas tudott nyerni, 2018-ban és 2019-ben pedig Brooks Koepka diadalmaskodott. Érdekesség, hogy 2018-ban Koepka a legendás Tiger Woodsot tudta megelőzni a győzelemért folytatott harcban. 2020-ban meglepetésre Collin Morikawa nyerte meg a US PGA Championship trófeáját, a tavalyi győztes pedig Phil Mickelson lett, aki -6-os to par értékkel nyert Brooks Koepka előtt. Az idei verseny vonatkozásában is le lehet szűkíteni 5-6 golfozóra azt a kört, akikből kikerülhet majd a végső győztes. Nézzük is tehát meg, hogy melyek a legjobb golf PGA Championship tippek!

Fogadási tippek és szorzók a golf PGA Championship versenyére

Golf vonatkozásában a fogadások elég egyszerűek, hiszen az esetek döntő többségében a fogadók arra tippelnek, hogy ki nyer meg egy tornát, jelen esetben a PGA Championship trófeáját. Elég sokan szeretnek még fogadni arra, hogy milyen eredménnyel diadalmaskodik a győztes, ahogy az is eléggé népszerű fogadási piac, amikor két versenyzőt állít egymással szembe a bukméker, mi pedig megpróbáljuk megtippelni, hogy ki fog jobb teljesítményt nyújtani.

A PGA Championship vonatkozásában is tehát a legnépszerűbb fogadási lehetőség a végső győztes megtippelése. Nincs könnyű dolga az embernek, hiszen a világ legjobb golfozói mérkőznek meg jelen esetben a tulsai pályán, tehát abból tudunk kiindulni a tippünk során, hogy kinek milyen eredményei voltak eddig a szezonban, milyen formában van egy adott golfozó. Ez alapján azért Justin Thomas, Rory McIlroy, a sokszoros második helyezett Dustin Johnson és Brooks Koepka is ott van az esélyesek között, de ezen golfozók szorzói között elég csekély a különbség, jól mutatva a szoros mezőnyt.

Fogadások a 2022 US PGA Championship tornájára az LV BET-nél

Az egyik legnépszerűbb és legjobb online bukméker, az LV BET számtalan fogadási lehetőséget biztosít a fogadóknak golf vonatkozásában is. Az elmondható, hogy a legtöbb torna esetén főleg a végső győztesre vonatkozó fogadások kerülnek előtérbe, de azért van itt versenyzők egymással szembeni megmérettetése és parra való fogadás is. A PGA Championship vonatkozásában a legjobb lehetőségeket a verseny győztesének megtippelése jelenti.

Az LV BET jelenleg úgy látja, hogy a legnagyobb esélye a PGA Championship megnyerésére Jon Rahmnak van, hiszen 9,5-es szorzót kínál a bukméker, ha ő nyerne a végén. Még 20 alatti szorzót kaphatunk akkor ha Justin Thomas, Dustin Johnson vagy éppen Brooks Koepka nyerne, Collin Morikawa inkább a korábbi sikere miatt van az esélyesek között. Nem egyszerű tehát megtippelni, hogy ki nyer a végén, de pont ettől izgalmas az egész. Érdemes felkeresni az LV BET oldalát és átböngészni a teljes kínálatot, hiszen biztosan fogunk egy jó esélyest találni!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *