A Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin meccs fogad√°si lehetŇĎs√©gei

A Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin meccs fogad√°si lehetŇĎs√©gei

Fight Canelo √Ālvarez vs. Gennady Golovkin A profi √∂k√∂lv√≠v√°s vil√°g√°ban minden √©vben van egy-k√©t kifejezetten kiemelt meccs, amelynek olyan elŇĎzm√©nyei is vannak, hogy a vil√°g figyelme bele√©rtve a fogad√≥kat biztosan erre a tal√°lkoz√≥ra ir√°nyul majd. Canelo Alvarez Gennady Golovkin elleni 2022-es meccse is ilyen, fŇĎleg, hogy ŇĎk m√°r k√©tszer tal√°lkoztak egym√°ssal. Az √∂k√∂lv√≠v√°s h√≠rek k√∂z√∂tt hossz√ļ ideig t√©ma volt az elsŇĎ meccs√ľk m√©g 2017-ben Las Vegasban, amelyen Alvarez √©s Golovkin az √∂k√∂lv√≠v√°s s√ļlycsoportok k√∂z√ľl a k√∂z√©ps√ļly egyes√≠tett bajnoki c√≠m√©√©rt, a WBA, WBC, IBF, IBO √©s Ring √∂vei√©rt csapott √∂ssze. A v√©geredm√©ny egy rendk√≠v√ľl vitatott d√∂ntetlen lett, ami az √∂k√∂lv√≠v√°s eredm√©nyek k√∂z√∂tt kifejezetten ritkas√°g.

Ezut√°n egy √©vvel k√©sŇĎbb ism√©t tal√°lkoztak a felek, ez√ļttal a nevadai Paradise v√°ros√°ban √©s ezen a meccsen m√°r nem f√©rt k√©ts√©g hozz√°, hogy Alvarez egy√©rtelmŇĪ pontoz√°ssal nyerni tudott. Ilyen elŇĎzm√©nyek ut√°n egyezett meg a k√©t bokszol√≥ st√°bja arr√≥l, hogy 2022. szeptember 17-√©n √ļjra √∂sszecsapnak a las vegasi T-Mobile Ar√©n√°ban. K√≠v√°ncsiak vagyunk egy√©b r√©szletekre √©s fogad√°si tippekre is? Akkor azt javasoljuk mindenkinek, hogy k√∂vesse az LV BET sportfogad√°si blogj√°t, ahol sz√°mtalan √©rdekess√©g mellett fogad√°si tippeket is megosztunk majd. A k√∂vetkezŇĎkben lesz majd m√©g sz√≥:

  • A Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin meccs r√©szletes bemutat√°s√°r√≥l
  • A legjobb fogad√°si tippekrŇĎl az √∂k√∂lv√≠v√°s egyik nagy 2022-es meccse kapcs√°n
  • Az LV BET k√≠n√°lat√°r√≥l az √ľtk√∂zet vonatkoz√°s√°ban

A Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin meccs részletes bemutatása

2022 szeptember 17-√©n a las vegasi T-Mobile Ar√©n√°ban csap majd √∂ssze Canelo Alvarez √©s Gennady Golovkin most m√°r harmadik, de val√≥sz√≠nŇĪleg utols√≥ alkalommal. Canelo sz√°m√°ra ez a meccs egy√©rtelmŇĪen a vil√°gbajnoki c√≠me megszil√°rd√≠t√°s√°t fogja jelenteni √©s ha lehet a h√≠reknek hinni, egy √ļjabb veres√©g eset√©n Golovkin visszavonul majd. Alvarez kifejezetten erŇĎs bokszol√≥, 61 meccset v√≠vott m√°r p√°lyafut√°sa sor√°n, ezekbŇĎl 57 gyŇĎzelme, k√©t d√∂ntetlenje √©s k√©t veres√©ge van, ezek k√∂z√ľl egy√©bk√©nt a legut√≥bbi meccse pont egy veres√©g volt Dmitry Bivol ellen. Nem t√ļlz√°s azt √°ll√≠tani, hogy Alvarez most van karrierje cs√ļcs√°n.

Golovkin ezzel szemben m√°r a p√°lyafut√°sa v√©ge fel√© j√°r az √∂k√∂lv√≠v√°s vil√°g√°ban, b√°r az√©rt m√©g mindig f√©lelmetes bokszol√≥. P√°lyafut√°sa sor√°n 44 alkalommal bokszolt, ezen meccsekbŇĎl volt 42 gyŇĎzelme √©s egyszer kapott ki, pont AlvareztŇĎl, illetve Alvarez ellen volt egy d√∂ntetlenje m√©g. El√©g val√≥sz√≠nŇĪnek tŇĪnik, hogy ha most ism√©t kikap, akkor visszavonul a ring vil√°g√°t√≥l.

Fogadási tippek és szorzók a Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin bunyóra

A boksz vil√°g√°ban bŇĎs√©gesen van fogad√°si lehetŇĎs√©g, mondjuk ezt annak ellen√©re is, hogy a fogad√≥k t√∂bbs√©ge √°ltal√°ban csak a meccsek gyŇĎztes√©re tippel. De lehet fogadni arra is, hogy milyen m√≥don √©r v√©get egy tal√°lkoz√≥, fogadhatunk az egyes menetekre, vagy √©ppen arra, hogy mikor √©r v√©get a m√©rkŇĎz√©s. Tippelhet√ľnk arra, hogy v√©gigmegy-e a k√ľzdelem, melyik menetben ki lesz a gyŇĎztes √©s √≠gy tov√°bb. A Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin buny√≥ eset√©n egy√©bk√©nt nem nagyon k√©rd√©ses az, hogy ki az es√©lyes.

Alvarez sikere egyetlen bukm√©kern√©l sem fizet 1,3-as szorz√≥n√°l t√∂bbet, toronymagasan tŇĎle v√°rja mindenki a sikert. Pont ez√©rt egy√©bk√©nt √≠g√©retes Golovkin sikere, hiszen egyes bukm√©kerekn√©l ak√°r √∂tsz√∂r√∂s p√©nzt is szerezhet√ľnk az ŇĎ gyŇĎzelm√©vel. Amit m√©g fontos megeml√≠teni fogad√°si szempontb√≥l, hogy nem nagyon kell arra sz√°m√≠tanunk, hogy b√°rmelyik felet ki fogja √ľtni ellenfele, ez nem annyira fordult m√©g elŇĎ vel√ľk karrierj√ľk sor√°n.

Fogadások a Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin bunyóra az LV BET-nél

A boksz vagy √∂k√∂lv√≠v√°s messze a legn√©pszerŇĪbb sportok egyike a vil√°gon, √≠gy a legnagyobb √©s legismertebb fogad√°si oldalak egyike, az LV BET is bŇĎs√©ges fogad√°si lehetŇĎs√©geket biztos√≠t ebben a sport√°gban. FŇĎleg, ha egy olyan kiemelt meccsrŇĎl van sz√≥, mint az Alvarez vs Golovkin buny√≥. Az LV BET-n√©l Alvarez sikere mind√∂ssze 1,15-√∂s szorz√≥t k√≠n√°l, m√≠g Golovkin gyŇĎzelm√©re 4,8-as oddszot ad ez a bukm√©ker. Ha v√©letlen√ľl d√∂ntetlen lenne megint a v√©ge, azzal h√ļsszoros p√©nzt lehetne kasz√°lni.

Lehet m√©g fogadni az √∂sszes√≠tett menetek sz√°m√°ra is, de most nem is mutatjuk be az √∂sszes lehetŇĎs√©get. Ha k√≠v√°ncsiak vagyunk a teljes k√≠n√°latra, akkor keress√ľk fel b√°tran az LV BET sportfogad√°si oldal√°t √©s b√∂ng√©ssz√ľk √°t mi magunk a k√≠n√°latot. Ha pedig tippeket keres√ľnk, az LV BET sportfogad√°si blogj√°n ezeket is megtal√°ljuk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *