A női röplabda világbajnokság fogadási lehetőségei

A női röplabda világbajnokság fogadási lehetőségei

2022 FIVB Volleyball Women's World ChampionshipA 2022 FIVB Volleyball World Championship azaz röplabda világbajnokság női változata most már 19. alkalommal kerül megrendezésre a nemzetközi szövetség szervezésében és kétségtelenül a nemzetközi női röplabda egyik legjelentősebb eseményének számít. A röplabda szabályai vagy éppen a röplabda pálya mérete teljesen ugyanolyan, mint akármelyik magyar vagy más bajnoki mérkőzésen, csak itt most a világ legjobbja fognak egymással szemben állni. A 2022-es női világbajnokságot ezúttal Hollandia és Lengyelország rendezik majd közösen, ők automatikusan indulók lettek, ahogy az előző világbajnok Szerbia is. Melléjük került be még az összes kontinentális torna 2021-es két döntőse valamint a volleyball világranglista legjobb 11 válogatottja.

Hiába erős a Vasas röplabda, sajnos a magyar válogatott ezúttal sem lesz ott a legjobb csapatok seregszemléjén, ahol 5 korábbi világbajnok is indul majd. De kíváncsiak vagyunk rá, hogy pontosan mikor lesz a torna, kik indulnak és kik nyerhetnek a végén? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan érdekességet és további információt mutatunk meg a 2022-es FIVB Volleyball World Championship tornájáról. Lesz még itt tehát szó:

  • A holland-lengyel közös rendezésű viadal bemutatásáról
  • A legjobb fogadási tippekről a FIVB Volleyball World Championship kapcsán
  • Az LV BET kínálatáról a röplabda világbajnokság vonatkozásában

A 2022 FIVB női röplabda világbajnokság viadalának részletes bemutatása

2022 szeptember 23-án kezdődik és október 15-én fejeződik be a 2022-es FIVB női röplabda világbajnokság Hollandia és Lengyelország közös rendezésében hat helyszínen. Lesz majd mérkőzés Arnhem, Rotterdam és Apeldoorn városában Hollandiában, illetve Lengyelországban Gdansk, Lódz és Gliwice városa is rendez majd találkozókat. 24 induló csapat van, a két rendező és a korábbi világbajnok mellett a 2021-es kontinentális tornák döntősei és a 11 legmagasabban rangsorolt válogatott vesz részt a tornán a FIVB volleyball positions alapján. A 24 csapatot első körben négy hatcsapatos csoportba sorolják, majd ezekből a csapatokból az első négy helyezett jut a második körbe.

A továbbjutó 16 csapat aztán két nyolccsapatos körbe kerül, ahonnan végül majd a két legjobb négy kerül a negyeddöntőbe. Itt már egyenes kieséses meccsek mennek, hogy eldöntsék, a végén ki lesz a világ legjobb röplabdás válogatottja a nőknél 2022-ben. A csoportok beosztása egyébként már megtörtént, vannak keményebb és kevésbé keményebb sorsolások az első körből. De nézzük is, hogy kikre és miért érdemes fogadni a 2022-es röplabda világbajnokság tornáján!

Fogadási tippek és szorzók a 2022-es női röplabda világbajnokság versenyére

A 2022-es FIVB női röplabda világbajnokság tornáján nagyjából mindenre lehet fogadni, ami röplabdában felmerülhet fogadásként. Az alap piacok mellett, mint a győztes vagy az összesített páros/páratlan fogadások, lehet fogadni összesített pontokra, hendikepre, vagy éppen arra, hogy ki nyeri meg az adott szetteket,  melyik szettben jutnak el az extra pontokig és így tovább. És hát a legnépszerűbb fogadási piac is elérhető, amelyben a világbajnokság végső győztesére lehet majd fogadni.

Nem zsákbamacska a dolog, nem igazán meglepetés, ha Brazília, az Egyesült Államok, Szerbia, Kína, Olaszország vagy akár Törökország tudna nyerni a végén. Az persze már inkább meglepetés lenne, ha akár csak meccseket tudni nyerni például Kenya vagy Horvátország. Ez azt is jelenti, hogy az első körben bőven lesznek fixebb mérkőzések, ahol könnyebben lehet majd megtippelni, hogy ki nyer, de szinte a végén biztosan lehet támogatni Brazília, Szerbia vagy az USA csapatát.

2022 FIVB Volleyball Women's World Championship - championship groups

Fogadások a 2022-es FIVB női röplabda világbajnokságra az LV BET-nél

A röplabda kifejezetten népszerűnek számít elég sok országban, ennek megfelelően az egyik legnépszerűbb és legismertebb fogadási oldal, az LV BET is bőven biztosít hozzá fogadási lehetőségeket. Nincs ez másként a 2022-es FIVB női röplabda világbajnokság esetén sem, amelyhez bőségesen fogunk majd piacokat találni. Nem meglepő módon a végső győzelemre leginkább esélyes csapat Brazília és az Egyesült Államok, de a legutóbbi sikere után azért érdemes talonban tartani Szerbia győzelmének fogadását is.

Azért még a szorzókat figyelve látható az is, hogy a házigazdáknak biztosan lesz egy-két jó meccse, ezt azért tartsuk fejben. De nem is mutatjuk be a teljes kínálatot, ha valaki kíváncsi arra, hogy mire érdemes és lehet fogadni, akkor azt javasoljuk, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan fogadási tippet is megosztunk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *