A European Masters 2022 snooker tornájának fogadása

A European Masters 2022 snooker tornájának fogadása

Snooker European Masters 2022A snooker European Masters egy pontszerző snooker bajnokság, amely a snooker világbajnokság mellett az egyik legrangosabb snooker viadalnak számít. 1989 óta rendezik meg, akkor még European Open volt a neve, 2005-től néhány évig még Malta Cup néven is futott. 2008-ban leállították, majd 2016-ban European Masters néven indult újra, ennek a European Masters 2022 szezonjában két tornára kerül sor. Eredetileg a döntőt hagyományosan 17 frémre játsszák, viszont 2022-ben már kibővítették ezt 19 frémre. 2022-ben az első European Masterst februárban rendezték Milton Keynesben és meglepő snooker eredmények születtek, már elég ha a döntőt megnézzük. A végén ugyanis Fan Zhengyi nyert, miután legyűrte a legendás Ronnie O’Sullivant.

A második 2022-es European Masters tornát végre Fürthben, Németországban tudják majd megrendezni augusztus 16. és augusztus 21. között, úgyhogy ismét nagyszerű snooker élő közvetítés vár majd minden snooker szerető fogadóra. De kíváncsiak vagyunk rá, hogy kik indulnak majd ezen a tornák és kikre érdemes fogadni? Akkor azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan érdekesség mellett snooker tippek és élő snooker tanácsok is olvashatóak. A következőkben pedig még lesz szó majd:

  • A European Masters 2022 bemutatásáról
  • Fogadási tippekről és szorzókról a European Masters 2022 tornájára
  • Megnézzük, hogy milyen fogadási lehetőségeket kínál az LV BET a tornára

A European Masters 2022 bemutatása

Azután, hogy 2021-ben egy European Masters sem került megrendezésre, 2022-ben már kettőt is lebonyolítanak. Az elsőt még februárban rendezték Angliában, a másodikat majd augusztus 16. és augusztus 21. között bonyolítják le a németországi Fürth városában. Miután a februári viadalon Ronnie O’Sullivan meglepő vereséget szenvedett, komoly lehetőség van a tornában a fogadók számára. Alapesetben a díjazás elég magas, az első 2022-es European Masters esetén közel 100 ezer fontot kapott az első helyezett.

Alapvetően 128 kiemelt versenyző egyenes kieséses küzdelemben igyekszik azért, hogy eljusson majd a döntőbe, értelemszerűen a győzelemhez szükséges frémek száma körönként emelkedik, hogy a végén már 19 frémből kelljen többet nyerni, mint a másik fél. De mire készülhetünk a 2022-es European Masters fürthi viadalán? Most megmutatjuk a legjobb tippeket!

A European Masters 2022 fogadási tippjei és szorzói

A European Masters 2022 snooker tornájának augusztusi kiadásában egyértelműen fontos szerepe lesz annak, hogy ki milyen teljesítményt nyújtott az első idei tornán. Ennek tükrében azért elég nagy az esélye annak, hogy a legendás Ronnie O’Sullivan képes lesz megint odaérni a döntőbe és eléggé nagy esélye van annak is, hogy majd ő nyer a végén. Mármint fogadási szempontból ez a legesélyesebb tipp. Judd Trump és a European Masterst korábban már nyerő Mark Selby is esélyes még, szóval ha több nevet akarunk a kalapban tartani, akkor rájuk voksolhatunk.

A kínaiak nagyon erősek már, ez nem kétséges, közülük talán Zhao Xintongnak adnánk a legtöbb esélyt, de eléggé sok olyan kínai snookeres van már, aki bármikor meglepetést okozhat. Szóval az alapvető fogadási tippeket érdemes a snooker világranglista alapján megtenni, a többit pedig majd akkor, ha már láttuk a döntő előtt a nagyokat játszani. Most pedig nézzük, mit kínál az LV BET a fogadóknak erre a tornára!

A European Masters 2022 snooker torna szorzói és lehetőségei az LV BET-nél

A snooker alapvetően egy elég népszerű sport bizonyos piacokon és ma már Magyarországon is komoly támogatottsága van. Fogadni is elég sokan szeretnek rá, méghozzá azon egyszerű oknál fogva, hogy a nagy tornák első köreiben ritkán születnek meglepetések. Az egyik legismertebb és legnépszerűbb fogadási oldal, az LV BET is igyekszik a snooker kedvelők kegyeiben járni azzal, hogy elég sok fogadási eseményt biztosít erre a sportágra. A fogadási lehetőségek között ott van a European Masters 2022 versenyére való fogadás is természetesen.

Az LV BET szakértői is úgy látják, hogy O’Sullivan és Selby a leginkább esélyes a végső győzelemre, legalábbis erre következtethetünk a szorzók alapján. A teljes kínálatot most nem is mutatjuk be, mindenkinek azt javasoljuk, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát és böngéssze át a teljes fogadási kínálatot!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *