A legjobb UFC 277 fogadási lehetőségek

A legjobb UFC 277 fogadási lehetőségek

Ultimate Fighting Championship 277 Az MMA, azaz a mixed martial arts vagyis kevert harcművészetek világának egyik kiemelkedő eseménysorozatát a UFC szervezi. Az UFC események már elég régóta követik egymást, most már az UFC 277 következik majd hamarosan, pontosabban 2022. július 30-án és 31-én. Az UFC Fight Night legújabb eseménye az amerikai Texas államban, Dallas városában kerül majd megrendezésre. A hétvége fő eseménye a UFC rangsor szerint a UFC egyik legjobb női harcosának számító Amanda Nunes fog majd összecsapni Julianna Penával a harmatsúlyú világbajnoki címért. Ez talán kevésbé lesz annyira izgalmas, mint mondjuk a UFC 257, amelynek fő mérkőzése a Poirier vs McGregor meccs volt, de azért aki ismeri Nunest, az tudja, hogy itt is komoly ütésekre lehet majd számítani.

A UFC 277 eseményén lesz majd még egy címmérkőzés, azon Brandon Moreno és Kai Kara-France fog majd összecsapni az UFC légsúlyú ideiglenes világbajnoki címéért. A UFC hírek követése egyébként nagyon fontos, ha UFC-re akarunk fogadni, hiszen egy-egy személyes hír is komolyan befolyásolhatja az esélyeket. De kíváncsiak vagyunk arra, hogy kire érdemes fogadni a meccseken? Akkor azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, mert számtalan jó tanács mellett UFC fogadási tippeket is adunk mindenkinek. A következőkben tehát lesz szó még:

  • Az UFC 277 eseményéről és a résztvevőkről
  • A legjobb fogadási tippekről és szorzókról
  • Valamint az UFC 277 eseményének fogadási lehetőségeiről az LV BET-nél

A UFC 277 tornájának bemutatása

2022 július 30-án kezdődik majd el az amerikai Dallas városában a UFC 277 gála, amelyen ismét MMA kesztyű kerül a legendás Amanda Nunes kezére, aki majd Julianna Penával fog összecsapni. A páros már találkozott egymással nem is olyan régen, a UFC 269 során tavaly decemberben, akkor Pena már a második menetben legyűrte Nunest. A légsúlyú ideiglenes világbajnoki UFC címért is lesz majd egy meccs, Brandon Moreno és Kai Kara-France küzdenek majd meg egymással. Ők már egyszer találkoztak egymással a UFC 245 során, akkor Moreno nyert a bírák egybehangzó döntésével. Lesz még ezen kívül is mérkőzés, amelyre javában zajlik már az MMA edzés a termekben, méghozzá a váltósúlyú Oscar Cosce és Mike Mathetha fog majd egymással meccselni.

Fogadási tippek és szorzók a UFC 277 gálájára

A UFC egy népszerű fogadási esemény már a sportfogadás világában, a leggyakrabban egy mérkőzés győztesére lehet fogadni, de néha előfordul az is, hogy menetekre vagy éppen arra tippelhetünk, hogy milyen módon fejeződik majd be egy adott küzdelem. A UFC 277 vonatkozásban a legnagyobb meccs majd Julianna Pena és Amanda Nunes összecsapása lesz majd, mi mindenképpen nagyon meglepődnénk, ha Pena képes lenne megismételni korábbi, megdöbbentő sikerét. Brandon Moreno és Kai Kara-France küzdelmében előbbi az igazán esélyes, valószínűleg ő nem is fogja megvárni majd a mérkőzés végét, már jóval azelőtt el fogja dönteni a győzelem sorsát.

De fogadhatunk még az este folyamán arra is, hogy Cosce és Mathetha küzdelmében előbbi fog nyerni, és itt is érdemes kockáztatni azzal, hogy valószínűleg nem fog végigmenni a meccs. Ezek értelemszerűen a legjobb piacok és fogadási lehetőségek, de azért érdemes megnézni még a teljes UFC 277 felhozatalt.

Fogadások az UFC 277 tornájára az LV BET-nél

Az MMA fogadás és a UFC kifejezetten népszerű napjainkban, így nem meglepő módon az egyik legnépszerűbb és legismertebb sportfogadási oldal, az LV BET is igyekszik nagyjából minden mérkőzésre fogadási lehetőséget biztosítania. Nincs ez másként a UFC 277 vonatkozásában sem, ahol az összes mérkőzésre legalább egy győztes fogadási piac elérhető. Nem meglepő módon a UFC is úgy látja, hogy a Pena – Nunes mérkőzés nagy esélyese Nunes, egyszerűen nehezen elképzelhető, hogy Pena megismétli korábbi bravúrját. Nunes sikerét 1,3-as szorzóval adja az LV BET, Pena sikere 3,4-es szorzót ígér. Brandon Moreno sikere Kai Kara-France ellen kicsivel jobb, 1,45-ös szorzóval áll.

De nem akarjuk a teljes felhozatalt bemutatni, mindenkinek azt javasoljuk, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát, ahol a teljes UFC kínálat elérhető és az LV BET sportfogadási blogján pedig számtalan érdekességet és nagyszerű UFC 277 fogadási tippeket is találhatunk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *