A legjobb WTA Berlin fogadási lehetőségek

A legjobb WTA Berlin fogadási lehetőségek

Tennis German Open WTA 500 BerlinA WTA Berlin a női tenisz világának egyik kiemelt versenye minden évben, a WTA Berlin 2021 versenyén is közel 600 ezer dollár volt az összdíjazás és igazából a legnagyobb nevek tűntek fel a női tenisz világából a versenyen. Végül óriási tenisz hírek azért nem születtek, hiszen Samsonova győzelme a WTA ranking azaz WTA rangsor alapján talán nem volt annyira papírforma, de meglepetésnek sem nevezhető. Ez egy füves pályán játszott teniszverseny, ami az egyik legnagyobb női tenisztornának számít Németországban és Európában is a legjobbak közé tartozik.

2022 júniusában a WTA versenysorozata ismét visszatér Berlinbe, ahol a Steffi-Graf stadionban Németország megint megmutatja, hogy mennyire jó házigazdája a női teniszvilág egyik ismertebb versenyének. A tervek szerint a WTA rangsor szinte összes kiemeltje tiszteletét teszi majd a verseny, ami egyben azt is jelenti, hogy nagyszerű fogadási lehetőségek nyílnak meg a tenisz fogadások és tenisz eredmények követői számára. De mire is érdemes fogadni? Kövessük az LV BET sportfogadási blogját, amely számtalan érdekesség mellett hasznos tenisz fogadási tanácsokat és tippeket is biztosít majd!

A WTA Berlin tornájának bemutatása

2022 június 11. és 2022. június 19. között kerül megrendezésre a WTA Berlin Open 2022-es kiadása, amely versenyen a WTA ranking szerinti legjobb teniszezők ragadnak majd ütőt. A pénzdíjazás 1 millió amerikai dollár lesz, tehát jelentős a növekedés az előző évhez képest. A füves pályán 32 egyéni kiemelt és 16 páros kiemelt játszik egymással a végső győzelemért. Érdekesség, hogy ez lesz mindössze a második WTA torna 2008 óta, hiszen legutóbb 2021 előtt 2008-ban pattogott itt a teniszlabda. A verseny egyébként a német teniszrajongók egyik kedvence, hiszen a legendás Steffi Graf is nyolc alkalommal tudott itt diadalmaskodni.

Közel 7000 férőhelyes stadionban játsszák majd a mérkőzéseket, tehát a hangulat mindenképpen garantált, ahogy a pénzdíj és kiemelt státusz okán abban is biztosak lehetünk, hogy a legjobb női teniszezők teszik majd itt tiszteletüket. De hogy mire érdemes fogadni, azt mindjárt meg is mutatjuk!

Fogadási tippek és szorzók a 2022 WTA Berlin tornájára

Teniszre általában nagyon sokan szeretnek fogadni, egyrészt azért is, mert csak két kimenetel közül kell eltalálni az eredményt, másrészt azért is, mert itt a kiemeltek tényleg kiemeltek és az esetek többségében nem kell óriási meglepetésekkel számolni. Főleg, ha olyan speciálisabb piacokat is figyelembe veszünk, mint az egyes szettek eredménye vagy éppen az ászok száma illetve a mérkőzés hossza és az összes szett aránya. De ettől függetlenül azért még mindig az egyes meccsek illetve a tornák győztesére fogadnak a legtöbben.

A WTA Berlin vonatkozásában az elmondható, hogy bár minimálisan az utolsó pillanatig is változhat a mezőny, valószínűleg a WTA rangsor legnagyobb nevei jelennek meg majd Berlinben. Így a torna legnagyobb esélyese egyértelműen a jelenlegi világelső Iga Swiatek, aki készül is arra, hogy megnyerje a berlini viadalt. Azért Krejcikova és Badosa sem írható le, de hát tavaly is láthattuk, hogy nem tudtak a végén odaérni az első 10-ben rangsorolt versenyzők a győzelemért. Érdemes figyelni Jabeurt és Kontaveitet is, de azért elmondható, hogy Swiatek győzelme az igazi papírforma lenne a tornán, tehát ha nem is a végső győzelmére fogadunk, de az első fordulókban igazi tutit kínál a lengyel teniszező!

Fogadások a 2022-es WTA Berlin Open tenisztornára az LV BET-nél

Az egyik legismertebb és legnépszerűbb online fogadási oldal, az LV BET számtalan fogadási lehetőséget kínál minden időpillanatban teniszre és ami különösen jó, hogy nem csak a végső győztesre vagy a meccsek győztesére, de számtalan egyéb piacra is fogadhatunk a tornák vonatkozásában. Ennek megfelelően bőven van és lesz fogadási esemény a WTA Berlin meccseire, és javasoljuk is, hogy már az elején figyelje mindenki a szorzókat és a párosításokat, hiszen a tornák elején mindig lehet nagyot kaszálni és lesznek fixebb meccsek is.

Ennél a bukmékernél is Swiatek esélyei a legjobbak a végső győzelemre, de Krejcikova szorzója is olyan, ami jelzi, hogy nem lenne akkora meglepetés az ő győzelme. De hogy még mire érdemes fogadni? Azt javasoljuk, hogy mindenki böngéssze az LV BET platformját és blogját, ahol a legjobb fogadási tippek mellett tenisz fogadási tanácsokat is lehet találni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *