A WTA Eastbourne tenisztorna fogadási lehetőségei

A WTA Eastbourne tenisztorna fogadási lehetőségei

Tennis WTA 500 Eastbourne InternationalA WTA Eastbourne egy 1974 óta megtartott tenisztorna, amely a WTA Tour része, amelyet sokan a wimbledoni Grand Slam előtti nagy bemelegítésnek tartanak. Pontosan ezért általában a WTA ranking azaz a WTA rangsor szerinti legjobbak tűnnek fel itt minden évben, ráadásul manapság már nem csak egy női tenisztorna van Eastbourne-ben, hanem egy ATP verseny is. A WTA Eastbourne 2021 tornáját Jelena Ostapenko nyerte meg, miután a döntőben a tenisz eredmények tekintetében meglepetést okozva legyűrte az előzetesen esélyesebbnek tartott Anett Kontaveitet.

A korábbi évek eredményeit is figyelembe véve elmondható, hogy a tenisz hírek között legtöbbet szereplő, kiemeltebb teniszezők nyertek itt mindig. Az idei torna is komoly harcot fog majd hozni, hiszen számtalan nagyszerű versenyző fog küzdeni az évről-évre növekvő pénzdíjért. Az már most látható ugyanis, hogy bár az utolsó pillanatig lehetnek változások, a mezőny nagyon erős lesz. Kíváncsi rá, hogy vajon akkor mire érdemes és lehet fogadni? Kövesse bátran az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan fogadási tanács mellett fogadási tippeket is adunk!

A következőkben még szó lesz:

  • A WTA Eastbourne tornájáról általánosságban
  • Az idei torna esélyeseinek bemutatásáról
  • Az LV BET által kínált fogadási lehetőségekről

A WTA Eastbourne tornájának bemutatása

2022-ben a WTA Eastbourne tornája 2022. június 19-én kezdődik és június 25-én fejeződik be. Tehát a nem sokkal ezelőtt befejeződő WTA Berlin 500 torna eredményéből és az ott mutatott teljesítményekből elég sokat leszűrhetünk az esélyesekre vonatkozóan. A 2022-es Eastbourne tenisz megmérettetés 757,900 amerikai dolláros összdíjazásért zajlik majd és elég nagy lesz a mezőny. Az egyesek között 64 teniszező lép majd pályára, de a párosok között is lesz majd 16 páros, aki a végső sikerért küzd majd.

A borítás füves, ami azért minimálisan szűkíti az esélyesek körét, mert például tudjuk, hogy Ostapenko és Kontaveit is különösen jó a füves borításon, míg a WTA ranking első tízéből több olyan teniszezőt is tudunk mondani, akinek nem ez igazán a kedvenc pályája. De akkor nézzük is inkább meg, hogy mire érdemes fogadni a WTA Eastbourne 2022-es kiadásában.

Fogadási tippek és szorzók a 2022 WTA Eastbourne versenyére

Az angol tenisztornák között kifejezetten erősnek és elismertnek számító WTA Eastbourne tornájára rengeteg fogadási lehetősége van a fogadóknak minden évben, pontosan úgy, ahogy egyébként általában a teniszre. A legtöbb fogadó a mai napig a győztesre fogad az egyes meccsek vonatkozásában, ezen fogadásokban nagyon sokat segít például a WTA rangsor ismerete, hiszen nagyon ritkán fordul azért elő ekkora tornákon, hogy teljesen ismeretlen versenyzők már az első fordulóban legyőzik a világelsőt vagy más kiemeltet.

Az idei tornán még változhat az utolsó pillanatig az indulók névsora, de Kontaveit és Ostapenko biztosan ott lesz, az ő győzelmükre már csak azért is lehet és érdemes tippelni, hiszen tavaly is nagyon komolyat meneteltek. Hasonló a helyzet Badosával és Pliskovával, de ha elindul, biztosan Swiatek lesz a nagy esélyese a tornának. Mindenesetre mi azt javasoljuk mindenkinek, hogy ne csak a győztesre fogadjon egy meccsen, hanem bátran szálljon be egy élő fogadásba is és az élő közvetítés közben, az események függvényében próbálkozzon be egy szettes fogadással is.

H2 : Fogadások a 2022-es WTA Eastbourne tornájára az LV BET oldalán

Az LV BET az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportfogadási oldalnak számít napjainkban, így nem meglepő módon több tucat verseny van mindig a fogadási kínálatban, éppen zajlók és a jövőben megrendezésre kerülők is. Az egyes tornákra számtalan fogadási piac áll rendelkezésünkre, de természetesen egy torna előtt a legnépszerűbb a végső győztes fogadása. Nem meglepetés, de az LV BET-nél is Swiatek, Ostapenko és Kontaveit a nagy esélyesek, de azért még sok tényező befolyásolhatja a szorzókat.

Szóval ha szeretnénk minél jobb szorzók mellett lecsapni a fogadásokra, akkor már most keressük fel az LV BET oldalát és böngésszük át a kínálatot. És semmiképpen ne ragadjunk le a győztes fogadások mellett, egy nagyon hasznos tenisz fogadási stratégia az élő fogadások és a szettfogadások kihasználása is. De inkább mindenki látogasson el az LV BET-re és böngésszen saját maga!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *