A Charles Oliveira vs Islam Makhachev bunyó fogadási lehetőségei

A Charles Oliveira vs Islam Makhachev bunyó fogadási lehetőségei

UFC 280: Charles Oliveira vs. Islam MakhachevNemrégiben jelentette be a UFC, a legismertebb kevert harcművészeti (MMA) szervezet, hogy a UFC 280 eseményének fő meccse Charles Oliveira és Islam Makhachev mérkőzése lesz majd 2022. október 22-én. A tét, amiért MMA kesztyű kerül a felek kezére: a UFC rangsor első helyének megszerzése a könnyűsúlyban. A 32 éves UFC Charles Oliveira még 2021. májusában szerezte meg a könnyűsúlyú világbajnoki címet, amikor még a második menetben kiütötte Michael Chandlert UFC Fight Night 262-ön. Ezután úgy volt, hogy már a UFC 264 egyik meccsén meg kell védenie a címét, de erre csak 2021. decemberében került sor, de akkor sikeres volt  címvédése.

A UFC hírek ezután nem sokkal megint Oliveiráról szóltak, aki újabb címvédésre lépett volna a ketrecbe, ezúttal Justin Gaethje ellen még májusban, de a sok MMA edzés ellenére nem tudta hozni versenysúlyát és megfosztották a címétől. Ez csak egy pár azon UFC események közül, amelyek a mostani Charles Oliveira vs Islam Makhachev mérkőzéshez vezettek. Kíváncsi vagy a többire is? Olvasd tovább ezt a cikket és az LV BET sportfogadási blogját, hogy megtudj mindent a bunyóról és még fogadási tippeket is kaphass! A következőkben lesz tehát még szó:

  • A Charles Oliveira vs Islam Makhachev meccs részletes bemutatásáról
  • A legjobb fogadási tippekről  UFC egyik nagy 2022-es meccse kapcsán
  • Az LV BET kínálatáról az ütközet vonatkozásában

A Charles Oliveira vs Islam Makhachev meccs részletes bemutatása

Tehát ahogy a bevezetőben is említettük, 2022. október 22-én ketrecbe lép egymás ellen az Abu Dabi Etihad Arénában Charles Oliveira és Islam Makhachev a UFC könnyűsúlyú címéért. A sikeres címmeccs és egy címvédés után Charles Oliveira egy mérlegelési probléma miatt bukta el a címét egy májusi címvédő meccs előtt. Ettől függetlenül a meccsre végül sor került és ezen a bunyón aztán Charles Oliveira ismét megszerezte Justin Gaethje ellen a címét. Oliveira egy 11 meccses győzelmi sorozattal érkezik majd erre a bunyóra, de azért ő már elég sokat szenvedett, 41 meccséből 33 meccset megnyert, de nyolcat elveszített. Az utóbbi négy győzelmét Ferguson, Chandler, Poirier és Gaethje ellen szerezte, így egyértelműen ő most a könnyűsúly császára.

A UFC Islam Makhachev személyében pályafutása egyik legkeményebb ellenfelére találhat, aki ráadásul a UFC egyik legendája, Khabib Nurmagomedov is segíti Makhachev készülődését, ráadásul utóbbi is Dagesztánból származik. A 30 éves Makhachev eddig 23 meccset harcolt, ebből 22-t megnyert és egyet elveszített. Az utóbbi 10 meccsét megnyerte sorozatban, a legutóbbit még februárban egy elsőmenetes technikai KO-val.

Fogadási tippek és szorzók a Charles Oliveira vs Islam Makhachev bunyóra

Oliveira egyértelműen a legkeményebb ellenfél Makhachev eddigi UFC karrierje során, de ez fordítva is igaz. Mert például azok közül, akiket Makhachev legyűrt eddig  UFC-ben, csak ketten tartoztak a UFC könnyűsúlyú osztályának legjobb 15 harcosa közé. A jelenlegi világranglista szerint egyébként Oliveira vezeti a könnyűsúlyt, Makhachev a negyedik, köztük pedig Poirier és Gaethje szerepel. És mivel Oliveira már legyűrte ez utóbbi két harcost, Makhachev a logikus ellenfél. A UFC tele van nagyszerű fogadási lehetőségekkel, nem csak a győztesre, de sok minden másra is tippelhetünk.

A Charles Oliveira vs Islam Makhachev bunyó vonatkozásában a döntő tényező a fogadás szempontjából az, hogy milyen bunyókat láttunk eddig a dagesztáni harcostól. Ez alapján ő az esélyese a meccsnek, ráadásul eléggé jó esélyei vannak.

Fogadások a Charles Oliveira vs Islam Makhachev bunyóra az LV BET-nél

A UFC a legnépszerűbb küzdősportok egyike a világon, így a legnagyobb és legismertebb fogadási oldalak egyike, az LV BET is bőséges fogadási lehetőségeket biztosít ebben a sportágban. Főleg egy ilyen fontos meccs vonatkozásában, mint az Oliveira vs Makhachev bunyó. Fogadhatunk a győztes mellett arra, hogy milyen módon fejeződik be a bunyó, de akár az egyes menetekre is tippelhetünk. Az LV BET is úgy látja, hogy Makhachev valamivel esélyesebb a győzelemre Oliveirával szemben.

Érdemes követni az LV BET sportfogadási oldalát és blogját, ahol a számtalan fogadási esemény mellett nagyszerű fogadási tippeket és híreket is találhatunk a UFC világából.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *