League of Legends Worlds 2022 fogad√°si lehetŇĎs√©gek

League of Legends Worlds 2022 fogad√°si lehetŇĎs√©gek

The 2022 League of Legends World ChampionshiA League of Legends (LoL) az e sport vil√°g√°nak egy√©rtelmŇĪen az egyik kir√°lya. Minden √©vben sz√°mtalan versenyen m√©rik √∂ssze erej√ľket a legjobb LoL esport csapatok, √©s ezen versenyek k√∂z√∂tt a szezon z√°r√°s√°nak √©s megkoron√°z√°s√°nak tekinthetŇĎ a League of Legends Worlds 2022 sorozata, amely m√°r a 12. alkalommal ker√ľl megrendez√©sre. A magyar Esport 1 port√°lja √°ltal is figyelt esem√©nyt a j√°t√©k fejlesztŇĎje, a Riot Games szervezi. Szeptember 29-√©n kezdŇĎdik Mexik√≥ban a torna, majd 2022. november √∂t√∂dik√©n fejezŇĎdik be az Egyes√ľlt √Āllamokban, ahol egy csapat √©s kedvenc League of Legends Champions karakterei, azaz hŇĎsei a vil√°g legjobbjai lehetnek a LoL vil√°g√°ban.

A League of Legends Worlds 2022 Esport Games torn√°j√°ra 24 csapat kvalifik√°lta mag√°t region√°lis torn√°kon ny√ļjtott teljes√≠tm√©ny√ľk alapj√°n. Olyan r√©gi√≥kb√≥l j√∂nnek a csapatok, mint K√≠na, Eur√≥pa, √Čszak-Amerika, D√©l-Korea, Tajvan, Vietnam vagy √©ppen D√©l-Amerika. De ha k√≠v√°ncsiak vagyunk r√°, hogy milyen csapatok jutottak be a legjobb 24-be √©s hogy k√∂z√ľl√ľk kire √©rdemes fogadni, akkor azt javasoljuk mindenkinek, hogy k√∂vesse az LV BET sportfogad√°si blogj√°t, ahol sz√°mtalan √©rdekess√©g mellett m√©g fogad√°si tippeket is k√∂zz√©tesz√ľnk. A k√∂vetkezŇĎkben teh√°t lesz sz√≥:

  • A League of Legends Worlds 2022 bemutat√°s√°r√≥l
  • A League of Legends e sport fogad√°s tippjeinek bemutat√°s√°r√≥l
  • Megn√©zz√ľk, hogy mit k√≠n√°l az LV BET sportfogad√°si oldala erre a torn√°ra

A League of Legends Worlds 2022 bemutat√°sa

Ahogy a bevezetŇĎben eml√≠tett√ľk, 2022. szeptember 29-√©n Mexik√≥ban kezdŇĎdik a League of Legends megkoron√°z√°s√°nak tekinthetŇĎ League of Legends Worlds 2022 sorozata 24 kiv√°l√≥ csapat r√©szv√©tel√©vel. A r√©gi√≥s selejtezŇĎsorozatok alapj√°n minden r√©gi√≥b√≥l vannak k√©pviselŇĎk, K√≠n√°b√≥l √©s D√©l-Kore√°b√≥l a kor√°bbi j√≥ teljes√≠tm√©nynek k√∂sz√∂nhetŇĎen nem is kevesen. Itt lesz p√©ld√°ul a JD Gaming K√≠n√°b√≥l, akik megnyert√©k az LPL 2022 Summer bajnoks√°g√°t, de Eur√≥p√°b√≥l a G2 Esports is jogot szerzett mag√°nak az indul√°sra.

A lebonyol√≠t√°s menete szerint elŇĎsz√∂r egyfajta selejtezŇĎre, play-inre ker√ľl sor, ahol 12 csapat fog k√ľzdeni az√©rt, hogy v√©g√ľl csatlakozzanak a m√°r csoportk√∂rben, fŇĎt√°bl√°n kezdŇĎ 12 csapathoz. A csoportm√©rkŇĎz√©seken ny√ļjtott teljes√≠tm√©ny ut√°n alakul majd azt√°n ki az egyenes kies√©ses lebonyol√≠t√°si menet, ahol m√°r a megszokott m√≥don mennek a k√ľzdelmek. Azt emelj√ľk az√©rt ki, hogy ez nem egy z√°rtk√∂rŇĪ vil√°g, League of Legends let√∂lt√©s k√∂nnyen v√©grehajthat√≥ √©s mi is elkezdhet√ľnk j√°tszani. Ha pedig olyan szintre jutunk, akkor r√©szt is vehet√ľnk torn√°kon. A League of Legends Worlds 2022-n indul√≥ csapatok egy√©bir√°nt a vil√°g legjobb LoL csapatai, √≠gy az e sport fogad√°s is sz√°mtalan lehetŇĎs√©ggel b√≠r. Most pedig megmutatjuk, hogy melyek ezek a fogad√°si lehetŇĎs√©gek.

Fogadási tippek és szorzók a League of Legends Worlds 2022 tornájára

A League of Legends Worlds 2022 √©s egy√°ltal√°n a LoL vil√°g√°ban a legn√©pszerŇĪbb fogad√°soknak egy√©rtelmŇĪen az adott meccsek gyŇĎztes√©nek fogad√°sa sz√°m√≠t. Ezt szokt√°k √°ltal√°ban a kev√©sb√© tapasztalt fogad√≥k kipr√≥b√°lni √©s gyakran j√°tszani, de k√∂zben el√©rhetŇĎek hendikepes piacok, vagy az √∂sszes √∂l√©sre vonatkoz√≥ piac, de ak√°r hŇĎs√∂kre is tippelhet√ľnk, mint a League of Legends Jinx nevŇĪ legend√°s karaktere. √ögyhogy √©rdemes bar√°tkozni a j√°t√©k vil√°g√°val, hogy a komplexebb fogad√°si piacokat is kihaszn√°lhassuk, j√≥ p√©ld√°ul a League of Legends Arcane nevŇĪ anim√°ci√≥s sorozat is a hangulat megragad√°s√°ra.

A League of Legends Worlds 2022 eset√©n a leges√©lyesebb a v√©gsŇĎ gyŇĎzelemre √©s az √∂sszes meccs vonatkoz√°s√°ban kifejezetten es√©lyes a T1 √©s a Gen.G, de az√©rt itt nincsenek ennyire fix tippek, biztosan belesz√≥lhat a v√©g√©n m√©g a gyŇĎzelem sors√°ba a Top Esports, a JD vagy √©ppen a Damwon Gaming.

Fogadások a League of Legends Worlds 2022 tornájára az LV BET-nél

A League of Legends az egyik legn√©pszerŇĪbb e-sport a vil√°gon, ennek megfelelŇĎen a legnagyobb √©s legismertebb online bukm√©kerek egyike, az LV BET is sz√°mtalan fogad√°si esem√©nnyel k√©sz√ľl a League of Legends Worlds 2022 torn√°j√°ra. K√≠n√°lnak a v√©gsŇĎ gyŇĎztesre piacokat, de fogadhatunk az egyes m√©rkŇĎz√©sekre, a play-in szakaszra, arra, hogy ki szerzi meg az elsŇĎ √∂l√©st az egyes meccseken, sz√≥val komoly a k√≠n√°lat.

Term√©szetesen az LV BET-en is a T1 √©s a Gen.G b√≠r a legjobb szorz√≥kkal a v√©gsŇĎ gyŇĎzelmet illetŇĎen, de ha k√≠v√°ncsiak vagyunk a teljes k√≠n√°latra, akkor √©rdemes felkeresni az LV BET sportfogad√°si blogj√°t tov√°bbi √©rdekess√©gek√©rt, tippek√©rt √©s fogad√°si tan√°csok√©rt!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *