Forma 1 Singapore Nagydíj fogadási lehetőségek

Forma 1 Singapore Nagydíj fogadási lehetőségek

Singapore Grand Prix 2022 - F1 RaceA 2022-es F1 versenynaptár 17. futama az Olasz Nagydíj után következő Szingapúr F1 nagydíj. Az F1 naptár szerint október másodikán bonyolítják le a futamot majd a Singapore F1 track pályáján. A pályát pontos nevén Marina Bay Street Circuitnek nevezik és 1966-ban volt itt az első verseny. Azóta az F1 Szingapúr Nagydíjat 20 alkalommal rendezték már meg, és a mai napig az egyik legnehezebb és legtöbb kihívással tarkított versenynek tartják a pilóták. A Singapore F1 versenyén hagyományosan rengeteg a safety car és a különféle baleset valamint probléma, ezért fogadási szempontból is kiváló, hiszen itt azért szoktak nagy meglepetések előfordulni.

Egy kör a Formula 1 szingapúri nagydíján 5,063 kilométer, ebből kell a versenyzőknek megtenni 61-et, hogy teljesítsék a több mint 308 kilométeres távot, ami kifejezetten hosszúnak számít az F1 világában. Az F1 2021 világbajnokságában nagy durranás volt az F1 hírek között, hogy Sebastien Vettel tudott itt nyerni, Leclerc és Verstappen előtt. De hogy mit hozhat az F1 2022 szingapúri nagydíj? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan érdekesség és hír mellett még fogadási tippeket is megosztunk a fogadókkal. Úgyhogy a következőkben lesz még szó:

  • Az F1 2022 Szingapúri Nagydíj bemutatásáról
  • Megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket
  • Végigmegyünk az LV BET fogadási kínálatán az F1 Szingapúri Nagydíj vonatkozásában

A Forma 1 Singapore Nagydíj teljeskörű bemutatása

A 2022-es Formula 1 Singapore Nagydíj a világbajnokság 17. futama lesz, amelyet közvetlenül majd az olasz nagydíj után bonyolítanak majd le. Kifejezetten hosszú, 308 kilométeres pályáról van szó, tele technikás kanyarokkal és részekkel, úgyhogy a jó szórakozás és az izgalmas Forma 1 közvetítés garantált. A versenyt október másodikán rendezik majd meg Szingapúrban, de a lebonyolítás a megszokott, egész hétvégét felívelő program szerint megy majd. Kezdünk pénteken szabadedzéssel, szombaton jön az F1 időmérő, majd vasárnap jön a verseny.

Fontos kiemelni a mostani versennyel kapcsolatban, hogy bár Sebastien Vettel nyerte a legutóbbi futamot, az még 2019-ben történt és azóta elég sok minden történt a Forma 1 világában. Most tér vissza a száguldó cirkusz Szingapúrba és érdemes jól körbejárni az esélyeket, mert a korábbi eredményekből nehéz kiindulni. Hiszen ki gondolta volna 2019-ben, hogy Kevin Magnussen fogja a leggyorsabb kört menni egy Haas-Ferrari volánjánál? De nézzük is, hogy mire érdemes fogadni a Forma 1 Szingapúri Nagydíj 2022-es versenyén!

Fogadási tippek és szorzók a Formula 1 Singapore Nagydíj versenyére

A Formula 1 különösen népszerű a sportfogadás világában a fogadók körében. A legnépszerűbb fogadási piacnak egy adott futam győztesének megtippelése és a világbajnokság végső győztesének megtippelése számít, de sokan szeretnek fogadni a pole pozícióra, a leggyorsabb körre és például arra, hogy a safety car hányszor megy be a pályára. Ez utóbbinak a Singapore F1 történetében kifejezetten nagy létjogosultsága van.

Fogadás tekintetében azért nagy meglepetés lenne, ha nem Max Verstappen vagy Charles Leclerc nyerne itt is, már csak azért is, mert ez a két pilóta kettő kivételével eddig az összes világbajnoki futamot meg tudta nyerni. Viszont ott lesz a mezőnyben Sebastien Vettel is, aki az F1 Singapore Nagydíj történetében a legtöbb győzelmet szerezte. Úgyhogy ezt a három pilótát érdemes figyelni a győzelem, a pole position és a leggyorsabb kör fogadása tekintetében is.

Fogadások a 2022 Forma 1 Singapore Nagydíj versenyére az LV BET-nél

Az F1 kifejezetten népszerű sport a fogadási oldalakon, így az egyik legismertebb és legnagyobb sportfogadási oldal, az LV BET is minden futamra tucatnyi fogadási piacot kínál. Nincs ez másként az F1 Singapore Nagydíj vonatkozásában sem, amelynél a végső győztes mellett tippelhetünk például az időmérő győztesére, de a leggyorsabb körre is. Sőt, pódium-fogadásra is van lehetőségünk, ami azért könnyebb, mint a végső győztesre tippelni.

Az LV BET is Max Verstappent látja a leginkább esélyesnek a győzelemre, már csak a holland korábbi formáját figyelembe véve is. De esélyes még a sikerre Leclerc is, de Vettel esetén a múlt ellenére azt láthatjuk, hogy elég rizikós az ő szorzója a végső sikerre. De nem is mutatjuk be a teljes kínálatot, mindenkinek azt javasoljuk, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát és böngéssze át a kínálatot ő saját maga.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *