Real Madrid vs Atletico Madrid fogadási lehetőségek

Real Madrid vs Atletico Madrid fogadási lehetőségek

Real Madrid vs Atletico de Madrid - Derbi MadrileñoA spanyol elsőosztályú labdarúgó-bajnokság, a La Liga madridi derbi mérkőzése 2022. szeptember 18-án kerül megrendezésre este 9 órától Madridban a Real Madrid és az Atlético Madrid között. A tavalyi LaLiga szezont simán nyerő Real Madrid az új szezont is nagyon erősen kezdte, három forduló után hármat nyerve állnak a Laliga tabella élén. Ezeken a meccseken 9 gólt rúgtak és mindössze hármat kaptak, tehát ott folytatták, ahol abbahagyták. Az Atlético ezzel szemben nem kezdett túl jól, egy idegenbeli siker után simán kikaptak otthon a Villarrealtól már a második fordulóban, így a spanyol bajnokság tabella középmezőnyben foglalnak helyet.

A La Liga eredmények tekintetében érdemes megemlíteni, hogy a két csapat általában képes hozni a hazai meccseit, tehát amikor az Atlético a pályaválasztó, akkor nem kapnak ki, de a Real sem veszített mostanában hazai pályán a penamadridista szurkolók és a Madridom rajongói közösség nagy örömére. A La Liga menetrend szempontjából fontos ez a mérkőzés, hiszen egy esetleges Real siker esetén a királyi gárda már most leszakíthatná az egyik nagy riválist. De ha kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire érdemes ezen a meccsen fogadni, akkor folytassuk tovább az LV BET sportfogadási blogjának olvasását, hiszen nem csak érdekes cikkeket, de fogadási tippeket is találhatunk ehhez a meccshez is. A következőkben tehát lesz szó:

  • A két csapat közötti derbi bemutatásáról
  • A Real Madrid vs Atletico Madrid fogadási tippek bemutatása
  • Megnézzük, hogy mit kínál az LV BET erre a mérkőzésre

A Real Madrid vs Atletico Madrid mérkőzés bemutatása

2022 szeptember 18-án a Laliga meccsek egyik legnagyobb derbijén, a madridi derbin a Real Madrid fogadja hazai pályán az Atletico Madrid csapatát. Szeptember elején a Realnak még mindig kitűnő volt a mérlege, öt meccsükből megnyertek ötöt úgy, hogy ezeken a meccseken 13 gólt rúgtak és hármat kaptak. Ebből az öt meccsből háromszor volt 2,5 gólnál több és szintén háromszor volt olyan, hogy mindkét csapat rúgott legalább egy gólt. Az Atlético sem kezdte rosszabbul a szezont, az első fordulót simán hozták, de aztán a másodikon súlyos vereséget szenvedtek hazai pályán.

A La Liga meccsek tekintetében tehát nem állnak túl jól, viszont az utolsó öt meccsükből szeptember elején ez utóbbi vereség volt az egyetlen négy győzelem mellett. Ezen az öt meccsen rúgtak 12 gólt és mindössze hármat kaptak úgy, hogy háromszor született 2,5 gólnál több találat. Arra egyszer volt csak példa, hogy mindkét csapat rúgott legalább egy gólt. A La Liga 2 elég messze van mindkét csapattól, de a bajnoki cím szempontjából kifejezetten fontos meccsről van szó. Nézzük a legfontosabb Real vs Atletico tippeket!

Fogadási tippek és szorzók a Real Madrid vs Atletico Madrid meccsre

A Real Madrid vs Atletico Madrid meccs vonatkozásában a legfontosabb információ fogadási szempontból az, hogy a két csapat legutóbbi öt, egymás elleni meccséből a Real megnyerte mindhármat, amikor otthon játszott. Illetve a La Liga góllövőlista tavalyi győztese, Benzema is a soraikban játszik. Így fő tippként mindenképpen fogadhatunk a Real sikerére. Másodlagos fogadásként a gólszámos fogadásokban érdemes gondolkodni.

Hiszen a két csapat legutóbbi öt, egymás elleni meccséből egy sem volt olyan, amikor 2,5 gólnál több született volna, plusz nem is annyira sűrűn vannak gólgazdag meccseik a rangadókon. De arra is kevesebb esély mutatkozik, hogy mindkét csapat szerez majd legalább egy gólt.

Real Madrid vs Atletico de Madrid - Derbi Madrileño
A Real Madrid és az Atletico Madrid esélyei egy derbi meccsen.

Fogadások a Real Madrid vs Atletico Madrid meccsre az LV BET-nél

A Real Madrid vs Atletico Madrid mérkőzés a spanyol labdarúgó bajnokság egyik kiemelt rangadója. Ennek megfelelően a bukmékerek is kiemelten foglalkoznak vele. Nem tesz másként az egyik legismertebb és legnagyobb sportfogadási oldal, az LV BET sem. Számtalan fogadási piacot kínálnak a mérkőzésre, nem csak végső győztesre vonatkozó fogadásokat, de gólszámos fogadásokat és speciális fogadásokat is. A legjobb szorzóval a Real Madrid sikerére fogadhatunk és arra, hogy nem lesz 2,5 gólnál több a mérkőzésen.

De nem mutatjuk most be a legjobb fogadási piacokat, azt javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát és böngéssze át a teljes kínálatot. Tippekért pedig látogasson el az LV BET sportfogadási blogjára a legjobb ajánlatokért és tanácsokért!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *