F1 Japán Nagydíj fogadási lehetőségek

F1 Japán Nagydíj fogadási lehetőségek

Japan Grand Prix 2022 - F1 RaceA 2022-es F1 versenynaptár 18. futama, a Japan Grand Prix közvetlenül a Szingapúri Nagydíj után következik majd és a világbajnokság ezen szakaszában már elég valószínű, hogy a világbajnoki cím is elég közel lesz ahhoz, hogy eldőljön. A Japan F1 futamot október 9-én rendezik majd a suzukai Suzuka International Racing Course pályáján, ahol 1987 óta rendezik a versenyt. Hagyományosan a Japán Nagydíj a szezon egyik záró versenye volt és mivel kifejezetten nehéznek számít a pálya, komoly harcok voltak már itt a múltban is. A Forma 1 japán versenyét még először 1963-ban rendezték, aztán voltak kisebb-nagyobb kihagyások, így a mostani lesz majd a 46. verseny.

Az F1 naptár szerint most van még négy további verseny is utána, így fogadási szempontból még inkább izgalmas lehet az eredmény megtippelése. Az biztos, hogy legutoljára itt 2019-ben rendeztek versenyt, akkor Bottas tudott nyerni a pole pozícióból induló Sebastien Vettel és a harmadik helyen beérő Lewis Hamilton előtt. De kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire számíthatunk most és milyen izgalmas lesz majd a japán Forma 1 közvetítés? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol megmutatjuk a verseny összes részletét és még számtalan érdekességet és fogadási tippeket is közzéteszünk. A következőkben pedig lesz még szó:

  • Az F1 2022 Japán Nagydíj bemutatásáról
  • Megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket
  • Végigmegyünk az LV BET fogadási kínálatán az Formula 1 Japán Nagydíj vonatkozásában

Az F1 Japán Nagydíj teljeskörű bemutatása

A 2022-es Japan Grand Prix a világbajnokság 18. futama lesz, amelyet október 9-én rendeznek majd Suzukában. A lebonyolítás a szokásos lesz, tehát már pénteken elkezdődnek a szabadedzések, amelyek után jön szombaton majd az F1 időmérő, végül vasárnap kerül majd sor a futamra. A Forma 1 egyik kifejezetten technikás pályájáról van szó, amely 5,807 kilométeres és a pilótáknak 53 kört kell teljesíteniük a 307 kilométeres teljes távhoz. Az F1 2021 versenynaptárában nem volt ott a japán verseny, legutoljára 2019-ben rendeztek itt futamot, akkor Valtteri Bottas tudott nyerni Vettel és Hamilton előtt.

A legtöbb futamgyőzelem az egyébként elég kacskaringós pályán Michael Schumacher nevéhez fűződik, aki sajnálatos módon mostanában más témák miatt van ott az F1 hírek világában. A német hat alkalommal tudott itt nyerni, és ami kifejezetten érdekesség, hogy nem igazán nyert itt egyetlen olyan versenyző sem az elmúlt évtizedben, aki a mostani világbajnoki címért harcban lenne. De ha már győzelem, nézzük meg a legjobb tippeket!

Fogadási tippek és szorzók az F1 Japán Nagydíj versenyére

Miután a Forma 1 nem csak a legnépszerűbb motorsport, de egyáltalán az összes sport között is az egyik legnépszerűbb, így rengeteg fogadási lehetőségünk van, ha a japán versenyre tippelnénk. Lehet természetesen fogadni a futam győztesére, de tippelhetünk arra is, hogy ki jut be a legjobb háromba, fogadhatunk a leggyorsabb körre, de akár a safety car megérkezését is megpróbálhatjuk eltalálni.

Az F1 Japán Nagydíj kifejezetten izgalmas versenynek számít, de figyelembe véve azt, hogy milyen győzelmi sorozatban van a világbajnoki cím megnyerésére is leginkább esélyes Max Verstappen és milyen gyengén teljesítenek a többiek, mi úgy gondoljuk, hogy Verstappen sikerére érdemes fogadni. Ha kicsit kockáztatni szeretnénk, akkor még talán Leclerc és Pérez neve jöhet szóba, mint győztes. Az időmérők vonatkozásában persze azért figyelhetünk Russellre vagy éppen Vettelre is.

Fogadások a 2022 F1 Japán Nagydíj versenyére az LV BET-nél

Miután a Formula 1 nagyon népszerű a fogadók és szurkolók körében is, így nem meglepő módon az egyik legismertebb és legnépszerűbb online sportfogadási oldal, az LV BET is számtalan fogadási lehetőséget kínál a futamokra. Így van ez a Japán Nagydíj esetén is, amelynél kifejezetten sok fogadási lehetőségünk van, így fogadhatunk a győztes mellett a leggyorsabb és a pódiumra is. Az LV BET szerint is egyébként Max Verstappen a legesélyesebb a végső győzelemre, de még talán Leclerc és Pérez esélyei nem elhanyagolhatóak.

Az időmérők vonatkozásában hasonló esélyeket láthatunk, bár itt azért nincsenek még annyira sem fix tippek, mint a győztes vonatkozásában. Viszont nem fogjuk most bemutatni a teljes kínálatot, azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET online sportfogadási oldalát az összes fogadási lehetőségért, fogadási tanácsokért pedig az LV BET sportfogadási blogját érdemes olvasgatni. Formula 1 fogadásra fel!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *