A jégkorong NHL 2022-2023 szezonjának fogadási lehetőségei

A jégkorong NHL 2022-2023 szezonjának fogadási lehetőségei

When does the 2022-23 NHL season start?A 2022-2023-as NHL szezon az amerikai profi jégkorongbajnokság 106. szezonja lesz most már, amely október hetedikén kezdődik majd és egészen 2023. júniusáig tart majd. Az NHL csapatok között nincs óriási változás, viszont érdekesség, hogy például az első meccset Csehországban, Prágában rendezik és a San José Sharks és a Nashville Predators csapnak majd össze. Az NHL tabella ugyanúgy 32 csapatos lesz, mint az előző szezonban, és ezek a gárdák szám szerint 82 meccset játszanak majd egymással, szóval bőven lehet használni az NHL fogadási tippek lehetőségeit.

Az NHL tippek sosem könnyűek, hiszen nincsen két egyforma mérkőzés és akár az utolsó is könnyedén megverheti az aktuális első helyezettet. Az NHL eredmények az elmúlt szezonban is ezt mutatták, hiszen a Tampa Bay nem volt a legerősebb csapat az alapszakaszban, aztán a rájátszásban már ledaráltak mindenkit és majdnem megnyerték a bajnoki címet. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy idén is lehet-e esélyük nyerni? Azt javasoljuk, hogy kövesse mindenki az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan hír és érdekesség mellett rengeteg fogadási tippet is megmutatunk!  Viszont a következőkben lesz még szó:

  • A jégkorong 2022-2023-as szezonjának bemutatásáról
  • Megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket
  • Végigmegyünk az LV BET fogadási kínálatán az új NHL szezon vonatkozásában

A jégkorong NHL 2022-2023-as szezon teljeskörű bemutatása

A 2022-2023-as NHL szezon 2022. október hetedikén kezdődik egy prágai mérkőzéssel és egészen júniusig tart majd. Az NHL hírek világában előzetesen láthattunk pár érdekes változást, így például azt, hogy az Arizona Coyotes három évig ideiglenes csarnokban játszik majd, amíg az új arénájuk el nem készül. A megszokott Winter Classic és Stadium Series nyitottpályás mérkőzéseket ugyanúgy lebonyolítják a szezonban, mint a 2023. február negyedikén megrendezésre kerülő All-Star gálát.

32 csapat indul neki az új szezonnak, hogy az NHL stenden azaz a tabellán a legjobb helyezést elérjék az alapszakasz 82 meccse végén. A csapatok között ott vannak az NHL előrejelzések szerint az idei szezonban is elég erősnek tűnő Florida, Colorado, Carolina, Toronto és Tampa is. De az NHL fogadási szempontból azért is annyira izgalmas, mert itt nincsenek lefutott meccsek és szezonok. Nézzük csak meg, hogy a Tampa is honnan volt képes bejutni a döntőbe az előző szezonban, ahol az egész liga legjobb csapata, a Colorado tudta csak megállítani. De nézzük meg, melyek a legjobb tippek az új szezonra!

How many NHL teams will there be in the new season 2022/2023?
Az NHL-csapatok osztályokra bontása.

Fogadási tippek és szorzók a jégkorong NHL 2022-2023 szezonjára

A jégkorong és azon belül az NHL kifejezetten népszerű a fogadók és a szurkolók körében is, úgyhogy nem meglepő módon bőségesen lehet piacok közül válogatni fogadáshoz. Lehet fogadni egy szezon végső győztesére, az egyes meccsek győztesére, de fogadhatunk a harmadok eredményeire, fogadhatunk hendikeppel és fogadhatunk a gólok számára is alatta/felette piacokon.

Az előző szezonban mutatott félelmetes teljesítményük után és figyelembe véve azt, hogy milyen erős maradt a keretük, a legjobb fogadási tippnek a végső győztes szempontjából a Colorado Avalanche csapata tűnik. Őket talán a Florida Panthers és a Toronto Maple Leafs szoríthatja meg, de a tavalyi szezon után a Tampa Bayt és a Carolinát sem lehet leírni. Nehéz megtippelni a végső győztest, de azért 5-6 csapatra szűkíthető az esélyesek listája, például kifejezetten bravúr lenne, ha az Arizona Coyotes akár még csak a rájátszás közelébe is kerülne.

Fogadások a jégkorong NHL 2022-2023 szezonjára az LV BET-nél

A jégkorong általánosságban az egyik legnépszerűbb csapatsportnak számít a sportfogadók körében, így nem meglepő módon bőven találunk fogadási eseményeket minden időszakban. Nincs ez másként az egyik legnagyobb és legismertebb sportfogadási oldal, az LV BET vonatkozásában sem, amely számtalan fogadási piacot kínál az NHL új szezonjára is. Fogadhatunk jövőbeni piacokra, mint a végső győztes, de az egyes meccsek eredményeire is bőségesen vannak fogadási lehetőségek.

Az LV BET is tisztában van vele, hogy jelenleg a világ legerősebb jégkorong csapata a Colorodo, így őket adják a legalacsonyabb szorzóval a végső győzelem szempontjából, de a Floridát és a Torontót sem lehet leírni. Nézzük csak meg saját magunk a teljes kínálatot és az összes szorzót az LV BET sportfogadási oldalán és ha tippekre, tanácsokra van szükségünk, olvasgassuk az LV BET sportfogadási blogját.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *