AC Milan vs SSC Napoli fogadási lehetőségek

AC Milan vs SSC Napoli fogadási lehetőségek

Serie A: AC Milan - SSC NapoliA labdarúgó olasz bajnokság, a Serie A egyik következő rangadóján a Serie A tabella két éllovasa, a Milan és a Napoli fognak majd összecsapni egymással. A szezont mindkét csapat kifejezetten jól kezdte, három meccsükből mindkét gárda megnyert eddig kettőt és volt egy döntetlenjük. Ezeken a meccseken még a gólszámaik is hasonlóak voltak, az SSC Napoli játékosok 9 gólt termeltek, miközben kettőt kaptak az első három fordulóban. Ezzel szemben az AC Milan játékosok 7 gólt rúgtak és hármat kaptak. Szóval kifejezetten jó formában lévő gárdákról van szó, a korábbi Serie A eredmények alapján mindkét gárda a bajnoki címért fog küzdeni ebben a szezonban is. Hiszen a Serie A 2021/22 szezonjában a Milan lett a bajnok, a Napoli pedig csak a szezon végén csúszott le a legjobb helyekről, pedig sokáig veretlenül vezettek.

A Serie A meccsek között mindig kiemelkedő volt ez a rangadó, bár kevesen gondolnák, hogy az egymás elleni legutóbbi 20 meccsükből mindössze négy volt sikeres Milan meccs, 10-szer a Napoli nyert, hatszor pedig döntetlen született. Ha kíváncsiak vagyunk rá, hogy mit várhatunk ettől a meccstől, azt javasoljuk, hogy mindenki kövesse az LV BET sportfogadási blogját, hiszen nem csak nagyszerű érdekességeket, hanem fogadási tippeket is találhatunk az olasz labdarúgó bajnokság mérkőzései vonatkozásában. A következőkben lesz tehát szó:

  • Az AC Milan – Napoli FC bemutatása
  • A Milan – FC Napoli fogadási tippek bemutatása
  • Megnézzük, hogy mit kínál az LV BET erre a mérkőzésre

A Milan – Napoli mérkőzés bemutatása

2022 szeptember 18-án a Milan csapata hazai pályán fogadja az olasz labdarúgó-bajnokság, a Serie A egyik kiemelt rangadóján a Napoli FC csapatát. Mindkét csapat nagyon jól teljesített az előző szezonban és most is jól megy nekik. Már ha csak azt nézzük, hogy szeptember elején az utolsó öt meccsükön egyik gárda sem veszített, az is mindent elmond. A Milan az utolsó öt meccséből csak egyszer nem hozott teljes büszkeséget az AC Milan mez színeire, ekkor döntetlent játszottak, a többi négy meccsük sima sikert hozott. Ezeken a meccseken 15 gólt rúgtak és mindössze négyet kaptak, az utolsó öt meccsükből viszont csak kétszer volt 2,5 gólnál több.

A Napoli szeptember elején szintén veretlen volt öt meccs után, bár nekik három győzelem mellett volt már két döntetlenjük is. Ezeken a meccseken ők is ontották a gólokat, 12 gólt rúgtak és hármat kaptak csak. Háromszor fordult elő ezeken a meccseken, hogy 2,5 gólnál több volt. Ilyen előzmények után nézzük mire érdemes fogadni!

Fogadási tippek és szorzók a Milan vs Napoli meccsre

A Milan vs Napoli mérkőzés rangadónak beillő találkozó a Serie A-ban, aki ezen a meccsen nyerni tud, mindenképpen lépéselőnybe kerül a bajnoki címért folytatott harcban. A fő fogadási tipp szerint a Milan már csak azért képes lehet nyerni, mert hazai pályán játszik. Az előző bajnoki szezonban a Milan hazai pályán csak háromszor veszített, de ebből csak pont a Napoli elleni vereség történt rangadón. Mindenesetre ennek ellenére fő tipp szerint a Milan nyerhet a meccsen.

Ha más fogadási tippeket nézünk, akkor a gólszámos fogadások tekintetében valószínűleg a 2,5 gólnál kevesebb találat lesz. Ezt mutatják a csapatok korábbi meccsei is, és az is, hogy a rangadókon nem igazán szokták ontani a gólokat. Sőt az utolsó három meccsük mindegyike 1-0-s eredménnyel zárult.

Fogadások a Milan vs Napoli meccsre az LV BET-nél

Az LV BET az egyik legnagyobb és legismertebb online sportfogadási platform és ennek megfelelően a Serie A minden egyes meccsére több száz fogadási piacot biztosít. Nincs ez másként a Milan vs Napoli mérkőzés esetén sem. A Milan valamivel jobb szorzókat kapott, mint a vendég nápolyiak, de a 2,5 gólnál kevesebb találat is kitűnő pénzt ígér, miközben egyáltalán nem lehetetlen, hogy így fog majd történni.

De ha kíváncsiak vagyunk a teljes kínálatra, akkor keressük fel az LV BET sportfogadási oldalát, ahol meg tudjuk nézni az összes piacot és minden elérhető szorzót. Plusz az LV BET sportfogadási blogján is kifejezetten sok cikket és hírt olvashatunk az olasz bajnokságról és más topligákról is, szóval bátran böngésszük minden nap.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *