Az ATP US OPEN tenisztorna fogadási lehetőségei és indulói

Az ATP US OPEN tenisztorna fogadási lehetőségei és indulói

US Open 2022 Official List of playersA tenisz világában az ATP és a WTA világában is négy kifejezetten nagy verseny van, ezek a Grand Slam tornák. Ezeken a WTA és ATP ranking azaz világranglista legjobbjai indulnak minden évben. Ebbe a körbe tartozik a wimbledoni torna, a francia nyílt teniszbajnokság, az ausztrál open és a szezont általában záró utolsó nagy Grand Slam, a US OPEN. A US Open eredmények tekintetében mindig komoly durranásokra lehet számítani, hiszen ez az a torna, amelyen nagyon ritkán tud komoly győzelmi sorozatokat felépíteni egy-egy teniszező. A US Open 2021 tennis tornájának győztese a nőknél Emma Raducanu lett nagy meglepetésre, a férfiaknál viszont többé-kevésbé esélyes győzött Daniil Medvegyev személyében.

A US Open 2021 teniszbajnokság is nagyon sokszor volt ott a tenisz hírek főcímei között, hiszen komoly meglepetések voltak minden egyes fordulóban, mire eljutottunk a legjobbakhoz. Most a 2022-es US Open tekintetében is a WTA és ATP ranking szerinti legjobb versenyzők jönnek el a versenyre, úgyhogy komoly meccsekre van kilátás. De ha kíváncsiak vagyunk arra, hogy kik indulnak majd a tornán, akkor olvassuk tovább az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan érdekesség mellett bemutatjuk az indulókat és még fogadási tippeket is adunk. A következőkben szó lesz tehát:

  • A US Open 2022 versenyéről
  • A résztvevőkről, érdekességekről, fogadási tippekről
  • Megmutatjuk az LV BET sportfogadási oldal kínálatát a tornára

A US Open 2022 teniszbajnokság bemutatása

A US Open teniszbajnokság 2022-ben augusztus 29-én kezdődik majd és szeptember 11-én fejeződik majd be. Ez most a 142. kiadása lesz az amerikai nyílt teniszbajnokságnak, amelyen a WTA és ATP ágon is 128 versenyző fut majd neki a küzdelmeknek. Ahogy a bevezetőben már említettük, Daniil Medvegyev nyert 2021-ben a férfiaknál és Emma Raducanu diadalmaskodott a nőknél. Ha minden a tervek szerint alakul majd, akkor Medvegyev idén is ott lehet a pályán, viszont Novak Djokovic esetén ez még mindig kérdéses az egészségügyi helyzet miatt és valószínűleg most sem tesznek vele majd kivételt.

Rafael Nadal most már a harmadik Grand Slam győzelmére készülhet majd New Yorkban, azután, hogy ő nyerte meg az ausztrál és a francia nyílt teniszbajnokságot is. Az ATP Top10 legtöbb játékosa itt lesz majd egyébként, még Alexander Zverev is, aki a Roland Garroson összeszedett sérüléséből tudott felépülni.

A US Open 2022 résztvevői és egyéb érdekességek

A US Open tenisztornájának férfi ágán ahogy említettük is, a legnagyobb versenyzők mindegyike ott lesz majd. Hiszen Zverev és Medvegyev mellett nem zárható tehát ki Djokovic részvétele sem, ahogy biztosan ott lesz Nadal is. De nagyot fog alkotni biztosan Tsitsipas is, ahogy Casper Ruud és a feltörekvő tehetség, Carlos Alcaraz is ott lesz majd a listán. De Rublev, Norrie, Sinner, Hurkacz és Fritz indulása is kifejezetten jó hír, és még sorolhatnánk a legnagyobb neveket, hiszen Monfils, Cilic, Berrettini is kifejezetten nagy eredményeket értek el már a múltban.

Nagy örömünkre egyébként Fucsovics Márton is biztosan ott lesz majd New Yorkban és még tovább sorolhatjuk a jobbnál jobb neveket a férfiaktól: a 13. helyen lesz majd kiemelt Taylor Fritz, a 17. helyen lesz kiemelt Opelka, de a 9. helyen kiemelt Aliassime is biztosan menni fog majd egy-két kört.

Az LV BET sportfogadási kínálata a US Openre

A tenisz világának egyik legnagyobb versenye a US OPEN minden évben, így nem meglepő módon nem csak a rajongók, de a fogadók is kifejezetten szeretik ezt az eseményt. Így az egyik legnagyobb és legismertebb sportfogadási oldal, az LV BET is felvette már elég rég a kínálatába ezt a Grand Slamet és sok tucat különféle piacot kínál fogadásra. Nem meglepő módon egyébként a hivatalos résztvevői lista megjelenése után megjelent a főbb tippek is.

Ez alapján Zverev, Medvegyev, Alcaraz és Nadal számít a nagy esélyesnek, ha pedig Djokovics mégis indulhat majd, akkor ő is bekerül ebbe a körbe biztosan. Úgyhogy már érdemes jóval korábban tippelni a végső győztesre, hiszen a szorzók az esetek nagy részében elég gyorsan lecsökkennek, ahogy közeledik egy torna kezdete. Ha kíváncsiak vagyunk a teljes fogadási kínálatra, akkor pedig bátran keressük fel az LV BET sportfogadási oldalát és böngésszük át az elérhető piacokat!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *