Jalkapallon MM-kisat: Voittoprosentit turnaukseen joukkueittain

Jalkapallon MM-kisat: Voittoprosentit turnaukseen joukkueittain

Chances of winning % World Cup 2022Kun katsellaan LV BETin tämänhetkisiä kertoimia turnausvoittoon (outrights), saadaan erilaisia lukuja, esimerkiksi Etelä-Korealle on annettu 270 kerroin. Kun tämä kerroin heitetään hienoon koneeseen, joka kääntää kertoimia eri maiden vedonlyöntijärjestelmiin, saadaan myös epäsuora voittoprosentti esille, joka liittyy kertoimeen. Tämä Etelä-Korean 270.0 kerroin pitää sisällään 0,4 % voittoprosentin.

Qatar 2022 potkaistaan käyntiin 20. marraskuuta!

Lue lisää, ja tutustu minkälaiset epäsuorat voittoprosentit joukkueet ovat saaneet Qatar 2022 World Cup turnaukseen.

  • Jalkapallon MM-kisat: Hullut riskivedot ja heikoimmat joukkueet
  • FIFA World Cup 2022: Keskikasti, mustat hevoset ja todelliset ennakkosuosikit
  • Vedot Qatar 2022 turnaukseen LV BETiltä

World Cupin suurimmat kertoimet ja altavastaajat kertoimien mukaan

Jalkapallon MM-kisoissa 2022 on muutama joukkue ylitse muiden – siis mitä tulee voiton epätodennäköisyyteen.

Suurin kerroin on annettu Costa Ricalle, ja heidän LV BET kerroin on 1080.0, joka tarkoittaa alle 0,1 % voittomahdollisuutta turnausvoittoon. Käytännössä laskurimme hajoavat Costa Rican kohdalla, eikä aivan tarkkaa prosenttia edes saada esille. Pointti on kuitenkin se, että vedonvälittäjät eivät pidä Costa Ricaa juuri minään. Jalkapallon MM-kisat 2022 ovat nyt Costa Rican kuudes yritys kyseisessä turnauksessa. Paras yritys tähän mennessä tuli vuonna 2014, jolloin maa ylsi neljännesfinaaleihin, eikä kyseessä ollut mikään onnenpotku: Costa Rica voitti lohkovaiheessa Uruguayn ja Italian ja pelasi tasan Englannin kanssa.

Costa Rican jälkeen laskurit alkavat jälleen toimia, ja kaksi maata jakavat seuraavan kunniasijan World Cup altavastaajina: Iran ja Australia pitävät kertoimet 540.0, joka antaa 0,2 % voittoprosentin turnaukseen. Käytännössä siis kertoimet putoavat puolella, mutta voittoprosentti on lähes sama. Me kyllä laittaisimme edelleen rahat Costa Ricalle…

Aussit ovat niin ikään päässeet mukaan FIFA World Cuppiin nyt kuudesti. Vuonna 2006 Australia ylsi 16 parhaan joukkoon, ja tämä aikakausi on myöhemmin dubattu Socceroos-joukkueen kultaiseksi sukupolveksi. Mielenkiintoisesti myös Iran on osallistumassa nyt kuudetta kertaa turnaukseen. He eivät ole vielä yltäneet ulos lohkovaiheesta historiassaan, mutta on kuitenkin voittanut joukkueita kuten USA ja Marokko aikaisemmissa kisoissa.

Tunisia, Wales ja Qatar ovat näiden jälkeen voittoprosentein 0,3 %, ja kerroin on 320.0 heidän kohdallaan. Voisiko Gareth Bale kuitenkin viedä joukkueensa edes 16 parhaan joukkoon pienellä taianomaisella suorituksella?

Jalkapallon MM 2022: Keskikasti, mustat hevoset ja raskassarja

270.0 kertoimet jakavat Saudi Arabia, Ghana, Marokko, Japani ja Etelä-Korea. Voittoprosentti tähän on 0.4 %, joka on silti hyvin alhainen esimerkiksi Japanin kohdalla, joka ei ole kuitenkaan mikään heittopussi. FIFA World Cup 2022 on nyt Japanin seitsemäs osallistuminen turnaukseen, ja kolmesti joukkue on päässyt 16 parhaan joukkoon, joista viimeisin tapahtui vuonna 2018. Pudotuspeleissäkään ei viime kisoissa mennyt huonosti, vaan Belgialle annettiin kova vastus, ja tappio tuli vasta lukemin 2–3.

Etelä-Korea on Walesin tapaan yhden miehen joukkue, Son Heung-minin muodossa. Kun joukkueesta löytyy edes yksi maailmanluokan tähti, on edes lohkosta nousu aina mahdollista.

Kamerunin kerroin on puolestaan 220.0, joka antaa 0,5 % voittomahdollisuuden. Kamerunin joukkue on kuitenkin suuri kysymysmerkki, etenkin kun joukkueesta löytyy hyvin kokematon valmentaja. Kysymysmerkki on toisaalta hyvä joukkueiden kohdalla, kun haetaan yllätystuloksia ja pienen panoksen riskivetoja.

Tämän jälkeen päästään jo oikeasti suhteellisen hyviin jalkapallomaihin: Serbia, Meksiko, Kanada ja Ecuador istuvat kaikki 160.0 kertoimen desimaalissa, joka tuottaa 0,6 % voittomahdollisuuden. Näistä etenkin Serbia ja Kanada voivat yltyä urotekoihin, siinä missä taas Meksikon joukkue odottaa vielä uutta kultaista sukupolveaan jalkapalloilussa, ja Qatar 2022 saattaa olla vielä liian aikainen ajankohta todelliseen menestykseen. Käytännössä kuitenkin sama voitaisiin sanoa Serbiasta ja Kanadasta, joiden nuoret supertähdet tulevat todennäköisesti ryntäämään lävitse, kun Jalkapallon MM karsinnat laitetaan käyntiin taas ensi kisoihin.

Puola (140.0) ja USA (110.0) alkavat jo lähennellä yhtä prosenttiyksikköä voittomahdollisuuksissaan. Senegal ja Sveitsi taas murtavat rajapyykin 1,1 % voittoprosentilla.

Sitten todellisiin ennakkosuosikkeihin. Aloitetaan Uruguayn ja Kroatian kertoimesta, joka on 55.0 LV BETillä, ja tämä tarkoittaa mahdollisuutta 1,8 %. Jos siis etsitään mustaa hevosta turnausvoittoon, tässä ensimmäinen: Kroatia, joka on yltänyt muun muassa finaaliin World Cupissa vuonna 2018, häviten Ranskalle tiukan ottelun jälkeen. Siinä mielessä tässä on erittäin mehukas kerroin Modricin johtamaan joukkueeseen.

Ennen todellisia suurmaita, putoaa väliin Tanska kertoimellaan 28.0, joka vastaa 3,6 % todennäköisyyttä.

Edelleen puhutaan joukkueista, jotka pystyvät aloituskokoonpanollaan haastamaan mitä tahansa joukkueita, mutta tietynlainen joustavuus puuttuu, ja pelityyli on usein rakennettu hyvin yksiulotteiseksi yhden tai kahden tähden ympärille.

Belgian kerroin on 16.0, ja nyt aletaan oikeasti puhumaan hyvistä kertoimista sekä joukkueista. Belgian voittomahdollisuusprosentti on 6.3 %, ja joukkueesta löytyy taitoa ja kokemusta runsain mitoin. Portugali on hyvin lähellä kertoimella 14.0 ja prosentilla 7,1 %. Laittaisitko itse Portugalin Belgian yläpuolelle vahvuuksissa?

Kertoimet 13.0 on annettu Saksalle ja Hollannille, ja voittoprosentti on täten 7,7 %.

Kovimmat joukkueet ovat seuraavanlaisessa järjestyksessä: Espanja (9.75/10,3 %), Argentiina (8.50/11,8 %), Ranska (7.50/13,3 %) Englanti (7.00/14,3 %) ja Brasilia 5.95 kertoimellaan ja 16,8 % voittomahdollisuudella. Kuinka Englannin kertoimet ovat matalammat kuin Ranskalla?

Vedot World Cuppiin LV BETillä

Qatar 2022 ja kaikki muutkin jalkapallon MM-kisat ovat LV BETin erikoisalaa. Tätä tukee myös meidän vedonlyöntioptioiden skaala jokaiseen otteluun kisoissa: Sinulla on noin 300 eri vaihtoehtoa lyödä vetoa jokaiseen otteluun.

Halusit sitten otteluvedon, tasoitusvedon, tulosvedon, yli/alle-vedon, yksittäiset pelaajakohtaiset vedot, puoliajan tapahtumat; kulmapotkut yhteensä, vedot yhteensä tai rikkeet – löydät nämä ja paljon muuta vedonlyöntisivustoltamme.

Kaikki mitä tarvitset toimintaan, on ilmainen LV BET asiakastili!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *